| Rukichan a întrebat:

Am si eu o intrebare :s am 20 de ani si ultima data cand am avut iubit a fost acum 2 ani (acum 2 ani s-a terminat relatia), e normal... adica simt ca ma "transform" intr-o baba, ma simt ciudata, nu sunt urata am (1.60, 63 kg, parul negru si ochii albastrii) si totusi nu reusesc sa imi gasesc un prieten (iubit) sad oare e ceva ciudaat sau in neregula cu mine?

Răspuns Câştigător
| AdYtZu189 a răspuns:

Iubiti nu vin la comanda trebuie sa fiti prieteni un timp sa va cunoasteti. Dragoste la prima vedere mai rar. Poate nici nu ai cautat unde trebuie, poate unii te plac si nu au curajul sa iti spuna. Daca nu ai mai avut iubit de mult nu insemna ca esti urata. BAFTA. FUNDITA?

14 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Nu te mai descuraja! Probabil ai trecut printr-o perioadă grea în ultima relație. Totul e de înțeles!
Dar nu încerca să fii așa posomorâtă, ieși și distrează-te! Fă ceea ce-ți place, ieși cu prietenele, prietena...ieși cu părinții... poți avea multe activități cu mama ta...nu mai da importanta lucrurilor din jur! Dacă tu tot stai să te plângi: „of că n-am și eu un iubit..." n-o să faci nimic! Nu te mai gândi la asta, distrează-te și lasă timpul să treacă, totul te va lua pe neașteptate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodată nu știi când îți bate dragostea la ușă, nu e nimic îneregulă, tu doar trebuie să lași lucrurile să vină de la sine.

| trance04 a răspuns:

Heyyyy nu dispera stii cum se zice,, cine este al tau nu ti-l va lua nimeni,, curaj, speranta si... distreaza-te

| MisterRip a răspuns:

Nu e nimic ineregula cu tine happy

| Alexu9696 a răspuns:

Eu am 21 si stiu senzatia de a te simti batran cateodata dar e trecatoare...

Nu esti baba, vei gasi un iubit categori c, important e sa alegi unul bun happy

| wawe a răspuns:

Daca in timp ce astepti manaci shaorma si te uiti la telenovele asteptarea asta se poate prelungi multi ani, mai bine apuca-te de sport(ar trebui sa ai 50kg) si citeste carti in timpul liber, ambele lucruri te vor ajuta mult.

| Rukichan explică (pentru wawe):

NU mananc saorma urasc tot ceea ce inseamna fastfood si medicul nutritionist mi-a zis ca pentru conformatia mea osoasa este greutatea buna, si citesc carti si din placere si pentru ca trebuie (pentru informatia ta), nu ma uit la telenovele dintr-un singur motiv, sunt niste porcarii, asa ca nu spune tu ca ar trebui sa renunt la saorma si la telenovele

| wawe a răspuns (pentru Rukichan):

In primul rand am zis "daca", in al doilea rand avem acelasi BMI(1, 86,86kg),dar merg de cel putin 3 ori pe saptamana la sala sau daca nu am timp fac sport acasa, daca faci si tu ceva asemanator atunci esti o persoana care se ingrijeste si ma surprinde faptul ca nu ti-ai gasit un iubit, sau poate e ceva ce nu ne spui.

| Rukichan explică (pentru wawe):

Da faptul ca imi plac cartile, si imi place sa invat

| AdYtZu189 a răspuns:

Ms de fundita sper ca ti-am fost de folos smug

| BadBEver a răspuns:

Uite cum sta treaba, procentajul pe sexe e de 52% fete, 48%baieti, plus la asta din aceste 48% un procentaj mare sunt niste baieti care beau, fumeaza se drogheaza sau chiar pur si simplu sunt uriti si inca multe alte chestii din cauza carora e imposibil sa te intilnesti cu ei, asa ca nu e nimic in neregula cu tine draga doar e nevoie sa astepti pina cind un baiat ca lumea o sa dea de tine: ))

| Bogdan_Petrila_1993 a răspuns:

Nu trebuie sa te simti deloc ca "o baba"! Fiecare trece in viata printr-un moment de impas...e foarte bine ca nu te consideri urata, trebuie sa ai incredere in tine si sa fii optimista! tongue

| Rukichan explică:

Mersi tuturor pentru raspunsuri imi sunt de ajutor happy