Eu zic sa te gandesti bine, foarte bine inainte.Incearca sa-l apreciezi, sa-l cunosti. Daca vei renunta la el, in momentul cand el va fi cu alta fata vei simti ca te prabusesti si -l vei vrea inapoi.Ce e in sufletul tau doar tu stii, dar ar fi bine sa te mai gandesti!
Pai vorbeste cu el si spune-i ca vrei o pauza deoarece nu sti ce simti cu adevarat si vrei sa iti dai seama daca il iubesti sau il simpatizezi ca pe un amic. Si dupa ce se termina pauza asta v-a puteti desparti definitiv sau ramaneti amici. Bafta!
Stii, si in filme si in realitate am intalnit o multime de cazuri. Daca te vei desparti de dansul, apoi garantat il vei iubi NU sugerez asta, dar o discutie cu el poti avea legata de aceasta.
Buna. Nu e bine sa stai cu cineva din mila. Daca ii vei spune ca nu se mai poate ar fi mai dragut El poate crede ca simti acelasi lucru pentru el, si poate din ce in ce incepe sa tina si mai mult la tine, odata cu trecerea timpului Incearca si explica`i ca vrei sa pui punct relatiei, ca..consideri ca asa e mai bine..Si incearca sa-i ramai aproape, ca o amica buna.Succes
Si eu am intalnit multe cazuri in sensul asta. Eu zic sa vorbesti foarte serios si sa ii spui ce simti cu adevarat pentru el. Fa-o acum pana nu-i prea tarziu, sa nu-l ranesti mai tarziu. Apoi ve-ti hotara ce veti face impreuna sau separat. Dar nici sa stai din mila cu un baiat. Daca iti pasa de el si il crezi unic in comportament, mai stai cu el, lasa-te curtata, lasa-te impresionata de el, si ai sa vezi ca in timp se infiripa si la tine ceva. Asa am patit si eu la inceput si credeam despre prietenul meu si uite ca de atunci au trecut 2 ani...