| Criiinutza a întrebat:

am si eu o intrebare, Sunt cu un baiat de 2 luni, si ma iubeste enorm e gata sa faca orice pentru mine, dar eu dupa ce i-am dat sparanta ca il iubesc si niciodata no sa-l tradez mi-am dat seama ca nu-l prea iubesc, el intotdeauna se comporta frumos cu mine, nu ma inseala mai pe scurt e un baiat care siar dori orice fata, dar de iubit nu-l pot iubi... Ce sa fac dati-mi niste sfaturii va rog frumos )) sa ma despart nu pot ca mii mila de el ca el asa e dragut cu mine ( Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| bluestar23 a răspuns:

Si eu am patit la fel. Acuma un an de zile am cunoscut un baiat. Faceam parte din acelasi grup de prieteni deci ne vedeam zilnic. Peste o saptamana mi-a zis ca ma place dar eu i-am zis ca sentimentul nu e reciproc. A stat zilnic dupa fundul timp de 6 luni, dupa aceasta perioada a inceput sa-mi placa incet incet de el si ne-am combinat. Dupa 3 luni am patit exact ca tine dar am incercat sa neg chestia asta. Acuma dupa 6 luni, ne intelegem perfect, suntem amandoi indragostiti si cel mai important pentru mine este ca nu ne-am certat absolut deloc in cele 6 luni. Este totul roz. Eu zic sa-ti incerci norocul cu un asemenea baiat. Ai putea regreta mult daca nu. Good luck!

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Bună!
Probabil pentru că se poartă frumos cu tine şi se arată atât de îndrăgostit numai simţi nevoia să lupţi pentru iubirea lui şi asta e ceea ce te descurajează şi te face să îl placi mai puţin. Încearcă să stai departe de de el 3-4 zile şi vezi dacă-ţi lipseşte. Dacă nu, înseamnă că ar trebui să-i dai papucii. happy

| Cristiann25 a răspuns:

Pai da l-ai luat de fraier ca a fost prea bun cu tine.Concluzie:nu trebuie ca un baiat sa ii arate atata iubire unei fete pentru ca o sa fie luat de fraier si cei care au experienta stiu ce zic aici.

| Costellino a răspuns (pentru Cristiann25):

Bravo! Nota 10 pentru raspunsul tau happy

| Cristiann25 a răspuns (pentru Costellino):

Multumesc! Un om care a inteles ce vreau sa spun!

| Costellino a răspuns:

Asa au unele noroc si gasesc cate un baiat bun si nu le place. Tare ma tem ca ai sa-l cauti intr-o zi. Nu cauta omul la fata, cerceteaza-i sufletul daca vrei sa iti fie bine. Dar daca nu ti-e pe plac, spune-i adevarul, sa nu mai piarda timpul cu tine. Am trecut si eu o data printr-o faza ca asta, si nu mi-a cazut bine dar m-am bucurat ca mi-a zis adevarul si nu am mai pierdut timpul cu ea... Acum ar vrea ea sa ne mai intalnim si nu mai vreau eu.

| monicaangel a răspuns:

Spune-i ce simti ca asa mai mult il ranesti.

| Criiinutza explică (pentru monicaangel):

Ok...multumesc de raspuns ))

| 196238923647207 a răspuns:

Buna. Spune adevarul chiar daca doare. Nu este bine sa ii ascunzi ce simti cu adv. Nu il mai minti. Ce tie nu iti place altuia nu ii face. Cum te-ai simti in locul lui? Iti sp eu (foarte rau). Nu continua relatia in minciuna...

| octa16 a răspuns:

Pff mai bine spune-i cat mai repede ce simti... o sa sa sufere putin,,, putin mai mult laughing big grin da acum nai altceva de facutwinking