Si eu am patit la fel. Acuma un an de zile am cunoscut un baiat. Faceam parte din acelasi grup de prieteni deci ne vedeam zilnic. Peste o saptamana mi-a zis ca ma place dar eu i-am zis ca sentimentul nu e reciproc. A stat zilnic dupa fundul timp de 6 luni, dupa aceasta perioada a inceput sa-mi placa incet incet de el si ne-am combinat. Dupa 3 luni am patit exact ca tine dar am incercat sa neg chestia asta. Acuma dupa 6 luni, ne intelegem perfect, suntem amandoi indragostiti si cel mai important pentru mine este ca nu ne-am certat absolut deloc in cele 6 luni. Este totul roz. Eu zic sa-ti incerci norocul cu un asemenea baiat. Ai putea regreta mult daca nu. Good luck!
Bună!
Probabil pentru că se poartă frumos cu tine şi se arată atât de îndrăgostit numai simţi nevoia să lupţi pentru iubirea lui şi asta e ceea ce te descurajează şi te face să îl placi mai puţin. Încearcă să stai departe de de el 3-4 zile şi vezi dacă-ţi lipseşte. Dacă nu, înseamnă că ar trebui să-i dai papucii.
Pai da l-ai luat de fraier ca a fost prea bun cu tine.Concluzie:nu trebuie ca un baiat sa ii arate atata iubire unei fete pentru ca o sa fie luat de fraier si cei care au experienta stiu ce zic aici.
Bravo! Nota 10 pentru raspunsul tau
Multumesc! Un om care a inteles ce vreau sa spun!
Asa au unele noroc si gasesc cate un baiat bun si nu le place. Tare ma tem ca ai sa-l cauti intr-o zi. Nu cauta omul la fata, cerceteaza-i sufletul daca vrei sa iti fie bine. Dar daca nu ti-e pe plac, spune-i adevarul, sa nu mai piarda timpul cu tine. Am trecut si eu o data printr-o faza ca asta, si nu mi-a cazut bine dar m-am bucurat ca mi-a zis adevarul si nu am mai pierdut timpul cu ea... Acum ar vrea ea sa ne mai intalnim si nu mai vreau eu.
Ok...multumesc de raspuns ))
Buna. Spune adevarul chiar daca doare. Nu este bine sa ii ascunzi ce simti cu adv. Nu il mai minti. Ce tie nu iti place altuia nu ii face. Cum te-ai simti in locul lui? Iti sp eu (foarte rau). Nu continua relatia in minciuna...
Pff mai bine spune-i cat mai repede ce simti... o sa sa sufere putin,,, putin mai mult da acum nai altceva de facut