| AnneSweet a întrebat:

am si eu o mare problema happy Acum cateva zile a dormit un prieten de-al fratelui meu la noi happy Eu il plac de mult dar nu am avut curajul sa ii spun big grin In noaptea aceea m-am trezit sa beau apa dar si el s-a trezit si a venit peste mine la bucatarie apoi mi-a spus ca trebuie sa imi spuna ceva ne-am asezat pe covor si a inceput sa imi spuna ca ma place ca vrea sa faca sex cu mine bla bla bla. I-am spus ca nu pot face sex cu el deoarece sunt prea mica (am 15 ani el 17) Dupa un timp in care tot ma ruga sa accept sa fac sex cu el am zis bine doar sa nu imi bage penisul in vagin ca sa ma dezbirgineze big grin A inceput si imi masa sanii apoi am facut sex oral si el a zis ca nu se poate abtine asa ca si-a bagat penisul in mine, eu de durere am tipat iar el s-a oprit...Imi spuneti si mie mai sunt virgina? happy

19 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu mai esti virgina. Nu uita de prima consultatie ginecologica obligatorie in prima luna de la inceperea vietii sexuale.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca a curs sange, nu.

| iubesc a răspuns:

Vai de capul tau, prostuta mai esti.

| princess87 a răspuns:

Nu cred ca mai esti virgina. Repede ai mai cedat

| h3r a răspuns:

Bubui toată.

| AnneSweet explică (pentru h3r):

De ce spui asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a auzit fratitu?laughing și btw dacă nu a curs sange, ești virgina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu mai esti virgina, odata ce a avut loc un contact sexual.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai esti, ia-o pe mami de mana si mergeti la policlina pe care scrie sectia de politie nr X unde ai sa le spui la nenea aia ce ti s-a intamplat

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Eu cred ca bati campii!

| NickName01 a răspuns:

Unde va tineti voi fetele minte in astfel de situatii?

Urmarile sunt coplesitoare...
La ce duce sexualitatea aceasta? Ce se experimentează? Se experimentează aruncarea în aer a familiei de mai târziu! Vrei să "pui acum umărul" la pregătirea haosului în familia ta de mai târziu?
Dar experimenţele cu propria viaţă NU SE MERITĂ!

Orice joc sau viciu poate fi foarte tentant, dar trauma relaţiilor sexuale înainte de căsătorie nu este un joc!
Pe de altă parte gândeşte-te, oare ce vei face tu atunci când chiar vei fi însărcinată? La urma urmei, probabil este o chestiune de timp!

O influenţă sufletească (cu atat mai mare daca "actualul" nu va ramane "sotul" tau) ce mai târziu va aduce ruinarea fericirii tale! Statistica legată de motivele celor 50-60% dintre cuplurile care divorţează exact asta scoate în evidenţă: relaţiile premaritale! Este demonstrat fără nici un dubiu...

| NickName01 a răspuns:

SA NU FACI În nici un caz COMPROMISUL DE A TE DEZONORA!
Viitoarea ta familie nu va avea un lucru mai scump decat demnitatea ta!

Nu vei câştiga, ci îţi vei pierde atuurile care CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT LA O FATĂ!

O singură şansă există de a feri persoana vulnerabilă (femeia) de a fi folosită "temporar" pentru ceea ce are de oferit fizic, pentru a fi abandonată ulterior ca un obiect de "redusă folosinţă" intimă.

Iar acea şansă este IUBIREA – Iubirea de sine: ca ea să se iubească pe sine mai mult decât ar fi posibil să iubească un bărbat. Dacă nu o va face, soarta "obiectului de unică sau redusă folosinţă" o aşteaptă!

Dacă ea nu va avea milă de FERICIREA, de VIITORUL ei, de viitoarea ei FAMILIE, NIMENI altcineva nu o va face! Cu atât mai puţin cel care îi cere ca ea să renunţe la cel mai mare "atu" al ei, pentru ca el să-şi descarce nevoile fiziologice pe acel "atu".

Acel "atu", cel de care va depinde în cea mai mare parte viitorul familiei ei este:
ONOAREA ei, DEMNITATEA ei – adică "exclusivitatea intimă" de care soţul ei va avea ontologică nevoie, fiinţială pentru identitatea lui sufletul iubitei sale...

| khwewljewew a răspuns:

În primul rând se scrie "dezvirgineze" nu "dezbirgineze". Ai 15 ani, ce căcat... la vârsta asta ar trebui să te preocupe altceva, nu sexul. Copiii din ziua de azi.

| Deyutza1039 a răspuns:

Daca l-a bagat...nu mai esti!

| ana233 a răspuns:

Buna! Pai....nu mai esti virgina...

| cristinel87 a răspuns:

Ce vis frumos ai mai in noaptea aia!laughing))

| cristinel87 a răspuns:

Avut*

| BadBEver a răspuns:

I-am spus ca nu pot face sex el... dar am zis bine LOL : ))hh voi fetelor sunteti cu draci : ))

| Rebecca009 a răspuns (pentru BadBEver):

Pai daca a rugat-o baiatul frumos laughing