Nu cred ca te va indeparta. Pana la urma, daca nu risti, nu castigi. Spune-i ca de cand faceti toate astea, tu te simti foarte apropiata de el si simti ca il iubesti. Chiar daca esti mica, iubirea nu se tine si nu se manifesta in functie de varsta. Iubirea este la orice varsta sub diferite forme.
Ai incredere in tine si spune-i si ce te deranjeaza si ce cred ceilalti despre voi si nu uita sa ii zici de faptul ca esti foarte indragostita de el si ca il iubesti. Bafta!
Te credea prea mica? Dar ca sa se culce cu tine nu ești prea mica?
Chiar crezi ca ai nevoie de un asa băiat? Fii tare, ce naiba, doar ești femeie! Nu te lasă prețuită atât de PUTIN! Of... și poate altul ar da orice sa te facă sa zâmbești!
El mereu ma inveseleste cu el alaturi nu sunt nici o data suparata sunt numai fericita nu mi-ar face nici o data rau el e un om foarte de incredere mereu isi ajuta prietenii si tine mult la mine eu simt il iubesc cu zi ce trece tot mai mult ma culc in pat si inchid ochii ma simt de parca sunt cu el acum in pat alaturi
Mai bine ai trece mai des pe la scoala si le-ai da pace baietilor. Tu n-ai auzit de punct si virgula? Daca vorbesti asa cum scrii, nu ma mir ca iubi al tau umbla cu altele.
O intrebare simpla:limba romana o cunosti bine?
Din cauza ca,nu foloseti propozitii,fraze separate,ca nu folosesti virgula,punctul,toata polologhia pe care ai scris-o,iti da dureri de cap: "nu suntem in relatie dar stiu cand are cu alte fete si cand nu are multe fete se culca cu ele" sau "m-am indragostit si nu am vrut asa sa fie"(adica te-ai culcat cu el,doar ca sa faci sex,fara sa ai nici-un sentimente?) sau "prietenii cred ca suntem impreuna dar nu e asa" si nu mai citez,ca nu are rost.
Grea de cap nu oi fi eu,dar respectul pentru cei ce citesc si carora le ceri un sfat,ar trebui sa fie primordial pentru tine.
In ccea ce priveste,ce ai povestit, trebuie sa fie un semnal de alarma, pentru fetele care nu judeca, care nu sunt maturizate indeajuns si se arunca in bratele unor barbati mai mari decat ele si uite ce patesc:nici nu i-ai spus ca il iubesti si deja iti este teama ca te poate parasi, daca-ti arati sentimentele pentru el.
Ce sfat pot sa-ti dau:sa-ti vezi de scoala(daca la cei 17 ani,frecventezi orice forma de invatamant),pentru viitorul tau, sa capeti o oarecare cultura, ca sa poti sa-ti faci un viitor, ca sa depinzi de unul pe care "nu-l iubesti"dar te culci cu el, pentru...ce?
El cu scoala nu are nimic invat destul de bine la mine scoala e una viata personala e alta nu ma incurca asta deloc de toanta hmm nu cred sa vad cind tu vei iubi cine va fi tont sau toanta
Imi cer scuze de cum s-a scris plingeam cind srieam si nu stiu poate nu intelegi tu nu sunt romanca asta e in primul rind
Am vorbit cu el aseara nu vrea prietena e place si asa mi-a zis ca sunt o prietena pentru el ideala da relatii nu ar vrea cu mine s-a deprins asa cu mine si ma iubeste ca pe un prieten nu vrea sa schimbam nimic si sunt de acord si-a facut griji am vazut cind am zis asta ca nu vrea sa ma indragostesc de el ca si degraba pleaca peste hotre si iata asa mersi de sfat cistigatorule ma simt acum implinita sufleteste am aflat pentru mine tot