| Andrey_1842 a întrebat:

Am si eu o mare problema in legatura cu prietena mea si nu stiu ce sa mai fac.Acum doua zile ea fost plecata din localitate, dar nu am crezut asta si m-am certat cu ea deoarece chiar a fost si am crezut ca ma minte, acum imi pare foarte rau pentru cele spuse si as da orice sa fie totul cum a fost la inceput.I-am spus ca imi pare nespus de rau, am gresit si regret acum ca am acuzat-o pe nedrept, si mi-a spus ca vrea sa facem o pauza de cateva zile.Tin sa precizez ca de cand s-a intamplat asta nu mai pot dormi noaptea, nu mananc mai nimic si cateodata chiar si plang la cat de fraier am fost ca nu am crezut-o crying. Oare ce as putea face sa indrept lucrurile?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt destule fete in lumea asta. dar, ca sa nu te las asa, fara ''rezolvare'', iti voi raspunde. Chiar daca ea a spus ca ar trebui sa luati o pauza, tu ai putea sa te duci, sa-i faci o vizita. Iti cere frumos, inca o data, scuze. Iai si un buchet de flori, sau un cadou, ceva ce-i place ei. O sa-i treaca pana la urma. Trebuia sa ai incredere in ea. La un moment dat, toti platim pentru anumite greseli.

7 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Nu cred ca asta merita o pauza de cateva zile...
Daca dramatizeaza? Ce ai putut sa-i spui incat ai ranit-o atat de tare de nu vrea sa te vada cateva zile. Spune-i ca-ti ceri scuze insa aceasta pauza te raneste...Ca nu mai faci asemenea greseli in viitor.

| neutrino a răspuns:

Daca fata e putin desteapta iti da papucii definitiv. A avea o relatie nu inseamna ca intri la stapan. Oricum, nu mai poate fi ca la inceput, asa ca relatia trebuie incheiata.

| Azre a răspuns:

Să numai fii așa disperat.
Să dovedești că ai încredere în ea și să o înțelegi în viitor.

| lolylolypops a răspuns (pentru Azre):

Imi plac raspunsurile tale! Ai mereu dreptate si echilibru in ele! Daca esti fata, iti admir aceasta calitate, daca esti baiat bravo tie, esti un tip puternic!

| lolylolypops a răspuns:

Ti-ai cerut scuze, e totul ok! Calmeaza-te sau incearca sa-i faci o surpriza in zilele astea de pauza pe care ea le-a cerut, fii si tu baiat cu pantaloni, nu mai plange si nu te mai vaicari atat! O gagica asta e viata, nu e ea va fi alta!

| Andrey_1842 explică:

Pana la urma s-a dus pe apa sambetei relatia, imi pare rau ca nu a fost sa fie pana la urma.Acum nu e timpul sa bocesc daca stiu ca nu m-a iubit. Vorba lui dark5death, sunt destule fete pe lumea asta. Have a nice day!

| Andrey_1842 explică:

@lolylolypops daca vrei putem vorbi in privat despre asta, oricum ai dreptate, nu trebuie acum sa plangem dupa fiecare daca stiu ca nu m-a iubit.Intr-o zi o sa apara si pentru noi, acestia care nu ai noroc de relatii(de lunga durata), exact cand ne asteptam mai putin.