Sunt destule fete in lumea asta. dar, ca sa nu te las asa, fara ''rezolvare'', iti voi raspunde. Chiar daca ea a spus ca ar trebui sa luati o pauza, tu ai putea sa te duci, sa-i faci o vizita. Iti cere frumos, inca o data, scuze. Iai si un buchet de flori, sau un cadou, ceva ce-i place ei. O sa-i treaca pana la urma. Trebuia sa ai incredere in ea. La un moment dat, toti platim pentru anumite greseli.
Nu cred ca asta merita o pauza de cateva zile...
Daca dramatizeaza? Ce ai putut sa-i spui incat ai ranit-o atat de tare de nu vrea sa te vada cateva zile. Spune-i ca-ti ceri scuze insa aceasta pauza te raneste...Ca nu mai faci asemenea greseli in viitor.
Daca fata e putin desteapta iti da papucii definitiv. A avea o relatie nu inseamna ca intri la stapan. Oricum, nu mai poate fi ca la inceput, asa ca relatia trebuie incheiata.
Să numai fii așa disperat.
Să dovedești că ai încredere în ea și să o înțelegi în viitor.
Imi plac raspunsurile tale! Ai mereu dreptate si echilibru in ele! Daca esti fata, iti admir aceasta calitate, daca esti baiat bravo tie, esti un tip puternic!
Ti-ai cerut scuze, e totul ok! Calmeaza-te sau incearca sa-i faci o surpriza in zilele astea de pauza pe care ea le-a cerut, fii si tu baiat cu pantaloni, nu mai plange si nu te mai vaicari atat! O gagica asta e viata, nu e ea va fi alta!
Pana la urma s-a dus pe apa sambetei relatia, imi pare rau ca nu a fost sa fie pana la urma.Acum nu e timpul sa bocesc daca stiu ca nu m-a iubit. Vorba lui dark5death, sunt destule fete pe lumea asta. Have a nice day!
@lolylolypops daca vrei putem vorbi in privat despre asta, oricum ai dreptate, nu trebuie acum sa plangem dupa fiecare daca stiu ca nu m-a iubit.Intr-o zi o sa apara si pentru noi, acestia care nu ai noroc de relatii(de lunga durata), exact cand ne asteptam mai putin.