Este cea mai mizerabila tactica posibila. Este exact ce a zis servusss. Vrea sa scape de tine fiind jigodie. Dar cum nu vrea sa zici ca te-a lasat si ca ea este de vina, te face sa o parasesti tu pe ea. Sa stii ca de regula adopta comportamentul asta cand au pe altul. Pentru ca ele deja se simt vinovate. Nu stiu ce stii tu si cat de sigur esti dar cam asa sta treaba. Pune punct relatiei, asta este sfatul meu. Tine minte un lucru totusi:
Cand esti sofer pe TIR fie esti singur, fie toti 3 sunt fericiti.
E o tâmpită retardată. Dă-i papucii că e idioată. Și sigur are pe altcineva sau așteaptă să scape de tine ca să se pună cu altul.
4ani sunt 4ani. Eu zic sa incercati impreuna sa purtati o discutie si sa rezolvati nu sa iei tu decizi de capul tau. Sunteti in 2, toate alegerile ar trebuie sa le luati impreuna.
Vorbiti si ajungeti amandoi la un acord comun! Cel mai bine! Nu ca dupa sa iei tu o alegere si sa zici ca ai gresit, nu, impreuna!
Doar dupa ce veti vorbi vei intelege daca merita sau nu relatia!
Bafta!
Tipa incearca sa scape de tine afisand un comportament nesuferit pentru ca e prea imatura sa iti zica pe fata, si foloseste treaba cu tirul drept scuza.
Scapa de ea, ca mai devreme sau mai tarziu oricum scapa ea de tine.