| Raymy6969 a întrebat:

am si eu o mica dilema
Deci nu peste mult timp o sa fac 16 ani ( peste 5 luni ), dar nu am avut nici o relatie seriosa, am avut parte de ceva intalnirii dar nu ceva mai serios..relatie. nu s-a intamplat niciodata, pai pe plan sexual o duc bine deci as fi putut sa nu mai fiu virgin, deoarece pot sa spun linistit ca fetele ma vor in pat, si nu simt ca mar dorii ca iubit... dar in fine nu sunt genu' de om care sa se f**a cu toate, daca vine momentu', vreau sa fie cu fata potrivita... dar cateodata imi spun in minte ca, asta nu va fi niciodata, Si cand am o intalnire ( imi dau cate-o sansa ) dar tot nu gasesc fata potrivita, si sincer nu stiu cum e sa iubesti/ sa iti placa cu adevarat o persoana, Cand ne-am sarutat nu am simtit nimic fata de ea, erau clipe frumoase dar nu am simtit nimic pentru ea,
Intrebarea mea este. Oare asa mi dat sa mor singur? :
Scuzati-ma pentru limbajul vulgar
Si/sau pentru gramatica
Multumesc

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate nu va inteleg de ce va trebuie voua relatii serioase la 15 ani, esti tanar zboara din floare in floare cat mai poti ca vine vremea insuratorii si o sa plangi dupa destrabalare

| AddeAndre14 a răspuns:

Nu multe fete isi doresc relatii serioase. Cele care vor lucruri adevarate sunt cele neobservate. Cele pe care majoritatea nu le observa. Exiata o fata care sa-ti intre in suflet dar fi spontan. Nu fi la fel cu toate, poate ca ele nu vad ca iti doresti ceva serios.

| SkyPilot a răspuns:

Esti inca tanar. Stai sa vezi cand te-o lovi! O sa plangi dupa vremea asta cand nu ai nici o grija!
Cauta una cu care sa ai preocupari comune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deja de la vârsta asta te gândești că vei rămâne singur? grav

| Raymy6969 explică (pentru anonim_4396):

Daca asa va fi, asta e, sunt cu gandul impacat happy!

| ijuuuuuuu a răspuns:

Bună.
Stai liniștit, abia ai 16 ani.
Dacă nu simți nimic când te săruți cu o fată, poate vei simți cu următoarea.
De relații serioase o să ai timp, până atunci mai experimentează că nu pierzi nimic.(timpul trece oricum)
La 30 de ani să-ți faci griji, nu acum.
Profită de viață cu (,)cap. Doar una ai!

| Aanderson a răspuns:

Eu sunt surprins ca nu ai simtit nimic cand te-ai sarutat cu o fata, nu vreau sa te jignesc - e ok in societatea noastra sa iti placa barbatii (vezi parada gay!). Cand esti la sport si te schimbi la vestiar alaturi de ceilalti baieti...simti ceva?

| Raymy6969 explică (pentru Aanderson):

Nu, nu simt nimic... big grin