anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mica intrebare...Deci,de aproape 8 luni sunt intr-o relatie cu un baiat tin sa mentionez ca eu am 14 iar el 16.Suntem impreuna dintr-o gluma care mai tirziu a devenit ceva serios.Primele 4-5 luni ne impacam bine acum insa nu stiu de ce el a devenit mai distant,sau macar asa imi pare mie.L a inceput imi scria, ma suna el mereu acum asteapta sa-l sun sa-i scriu eu, inteleg poate ca asteapta asta si de la mine dar nici chiar asa. Poate sa nu-mi scrie cu saptamana steptind sa-i scriu eu.O perioada credeam ca are alta sau ca nu mai vrea sa fim impreuna si am facut un mic experiment.I-am dat libertate nu mam mai bagat in viata lui cam 1-2 saptamini si sa reintos spunindumi ca vrea sa fim impreuna si ca ma iubeste+cind ma vedea ca vb cu un simplu prieten era gelos acum insa totul e la fel a mai inainte, de parca a uitat de mine...cum credeti merita sa mai tin de aceasta relatie?
P.S.nu am esit impreuna nicaeri de aproape 2 sapt?
ajutatima va rog cu parerea caci eu nu mai stiuhappysad
Ms.

5 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Asa e la varsta asta. Relatiile sunt pasagere.

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Vorbeste cu el si explica-i ca ai vrea sa fie ca inainte, ca te deranjeaza indiferenta lui si poate va intelege. Comunicarea este foarte importanta in relatia de cuplu. Daca continua sa aiba aceeasi atitudine, nu cred ca merita sa mai astepti.

| AndyLavy a răspuns:

1.nu e o mica intrebare
2. invata sa scrii corect din punct de vedere gramatical
3. la ce te astepti la varsta asta?
4. degeaba ne intrebi pe noi, asta ar trebui sa discuti cu el.
5. sfatul meu? vezi.ti de altele la 14 ani, nu de o relatie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorbesti cu el, singura solutie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga mea, atat tu cat si el sunteti micuti ca varsta.
E normal, ca la aceasta varsta, poate atat ca fata cat si ca baiat sa intervina plictiseala, monotonia sau fiecare vrea sa mai experimenteze si lucruri noi.
Eu zic ca nu ar mai avea rost sa continui, pentru ca niste simple cuvinte 'te iubesc' nu isi au intotdeauna rostul, cateodata mai trebuie si demonstrat acest lucru (de obicei, oamenii vor intelege intr-adevar rostul acestor cuvinte si cum demonstrezi cam dupa varsta de 18 ani. Atunci cand esti dezvoltat si fizic si mental).
Eu nu ti-o spun cu rautate, dar fii sigura ca pana la varsta de 18-19 ani, vei mai intalni multi baieti cu diferite comportamente.
Gandeste te ca ai toata viata inainte si ca toate vin la timpul lor. Nu am nimic cu o prietenie frumoasa intre un baiat si o fata la aceasta varsta, chiar deloc. Dar subliniez o prietenie frumoasa.
Sa nu fie cazul sex!
Daca totusi tii la el, incearca sa vorbiti deschis unul cu celalalt sa vedeti ce este in neregula si de ce se intampla toate astea.
Daca nu, nu e un capat de lume, lasa-l...ca baieti suuuunt, draga mea! Multi, te asigur eu:*