| anonimALCGL a întrebat:

am si eu o mica intrebare sunt un baiat de aproape 17 ani si Iubesc o Fata si Ea ma Iubeste avem o relatie foarte rezistenta dar la distanta suntem impreuna de 2 luni aproape si Ea ma crede 95% ca eu am incredere in Ea pentru ca eu sunt de felul meu gelos si foarte fidel am fost gelos de cateva ori dar pentru lucruri banale si vreau sa ii demonstrez ca am incredere in Ea 100% ce sa fac? eu chiar am incredere in Ea 100% P.S. Ne intelegem extreme de bine si Ne Iubim Foarte Mult Unul pe Celalalt!

Răspuns Câştigător
| Kydutsa a răspuns:

Heeeeei :*
Pai, ce poti face tu este sa o faci sa simta, incearca sa petreceti mai mult timp impreuna, daruieste-i flori, sa se simta iubita si fericita in prezenta ta. Increderea se castiga tot prin iubire.
Bafta si sper ca te-am ajutat si eu cu ceva.

| anonimALCGL explică (pentru Kydutsa):

Pai relatia este la distanta si nu am cum sa ma vad cu Ea momentan chiar daca este la distanta reusim sa depasim asta vorbim foarte mult si la microfon si 6-7 ore in weekend si in zilele saptamani sms telefon si pe Skype dar fara microfon pentru ca suntem cu scoala si nu intra la pc intra pe telefon pe Skype

5 răspunsuri:
| 26Geo a răspuns:

Daca o iubesti, nu ai cum sa fii gelos, mai ales cand spui ca ai incredere in ea 100%, e aberant ce zici.De ce sa fii gelos pe ea daca ai incredere in ea 100%? Problema e ca s-ar putea sa nu tii la ea chiar asa mult cum crezi,din cauza asta apare gelozia, gelozia e frica de a pierde pe cineva iubit, teama de a ramane singur, teama de a fi inselat, ai incredere in ea 100% dar totusi esti gelos, poate ca e din cauza ca e ceva din trecutul ei care te face sa iei decizia asta, nu ai trecut peste acea problema, vorbeste cu ea, lamuriti anumite chestii care tie nu-ti dau pace.Cand o sa rezolvi toate problemele pe care le ai legat de trecutul ei sau al tau, abia apoi o sa simti ca nu ai de ce sa-ti faci griji.Bafta

| anonimALCGL explică (pentru 26Geo):

Nu ai inteles bine am fost gelos odata pentru niste lucruri banele dar nu mai sunt acum si Ea crede ca inca nu am incredere totala in Ea

| 26Geo a răspuns (pentru anonimALCGL):

Nup,tu nu ai inteles. Faptul ca ea inca crede asta e pentru ca tu nu ii dai motive sa creada ca ai trecut peste.Problema e la tine si la comportamentul tau.

| anonimALCGL explică:

Pai relatia este la distanta si inca nu am cum sa ma vad cu Ea