anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU,
am si eu o nedumerire cu o fata.
deci totul a inceput acum 1 an,ea ma placea eu o placeam dar eu fiind nou in locul acela nu ne cunosteam nici buna nu ne spuneam, am facut rost de id ei de messenger si am vorbit si am luat decizi de a fi impreuna.a trecut 3 zile pana sa ne zicem un simplu buna,stiu ca o sa ziceti ca sunt timid si chestii dar chiar nu stiu de ce, ca in alte relatii nu imi era asa frica era speciala.....ma rog,a inceput scoala si am venit cu ea in clasa dar atunci au inceput problemele am inceput sa ne tinem in brate de mana etc, dar prietenele ei nu au vrut sa accepte asta ca ea sta mai mult cu mine decat cu ea si intr-un fel sau altul au aflat parintii ei si atunci s-a terminat totul.
Acum sau mai linistit apele daca pot spune asa dar nu stiu sa mai incerc ce sa ii zic cum sa o abordez ca acum colegele noastre nici buna nu o lasa sa imi zica eu inca spimt ceva pentru ea este ceva special nu doar o fata oarecare.Merci(app eu am 15 ani ea 13)

2 răspunsuri:
| M1hai a răspuns:

Ceea ce descrii tu se cheama invidie
daca vezi ca nu ai nici un succes in demersurile tale, iti recomand sa sa incerci niciodata nu te da batut doar cand vezi ca nimic nu se mai poate facewinking daca se intampla asta iti propus sa ignori acele persoane.

| Stefan_Radu_1996 a răspuns:

Varsta nu conteaza! Spune-i sa stati pe ascuns o vreme sa jucati teatru in clasa ca nu mai sunteti si asa... stati pe NV cateva saptamani. Dupa care veti lua voi o decizie. Funda? big grin