(is baiat)
daca eu o sa iti pun pistolul la cap si iti zic ca te impusc daca nu pleci, crezi ca eu chiar am sa te impusc?
sa lovesti pe cineva, e un gest care nu o reprezinta, probabil e mai delicata si nu obisnuieste sa loveasca lumea, nu te flata singur crezand ca nu o face pentru ca te place.
tu traiesti dupa faza aia: daca zici nu inseamna poate, si poate inseamna da. te inseli, daca ea ti-a zis categoric ca nu esti genul ei, inseamna ca nu esti genul ei, maturizeazate si nu mai crede ca totul e asa cum ai vrea tu sa fie
Buna )) am sa lamuresc putin situatia, uite eu tot supuneam unui baiat ca daca ma mai enerveaza am sa-l lovesc si el tot imi zicea da sa vad ce poti, si atunci eu nu ma pierdeam in fata lui cind il priveam in ochi imi dadeam seama ca tin la el si nu as putea sa-i fac rau constient si mai ales ca el imi zicea sa-l lovesc si nu doream sa-i fac pe plak...si pina in final suntem impreuna deja de 5 luni ))) uite un sfat nu o lasa tine-te de ea bine,tachineaz-o pina la sf sa vezi ca cind ai sa te opresti de facut asta, ai sa i lipsesti mult, prezentab ta pentru ea o sa fie necesara ca un drog ...pa-pa ))) bafta
Nu vorbeşte serios când spune că te-ar lovi. Poate îi eşti simpatic, poate pur şi simplu e o fire mai drăguţă. Oricum, am seizat că ai făcut un apropo în întrebare şi îţi spun că dacă a spus că nu eşti genul ei probabil chiar nu eşti. În general când fetele spun nu, asta vor să spună.
Dupa povestea inteleg ca esti doarun copil care are o poveste dedragoste ca sa-i zic asa copilareasca...asa eram si eu cand aveam vreo 11 ani dar nutre sa dai importanta poate asa stie ea sa isi exprime dragoste
Buna! Eu sunt fata si mie la fel imi face un amic. Stiu ca ma place dar nu cred ca as putea sa l vad vreodata impreuna cu mine tinand cont ca eu sunt deja cu prietenul lui.Eu cred ca ea ezita sa dea in tine pentru ca nu ii sta in caracter sa loveasca pe cineva.Eu il ciupesc pe acest baiat
Si mie mi se intampla la fel, frate(sunt baiat se recunoaste din porecla mea)
Poate te pot ajuta, asa sunt eu cu un baiat... daca vrei sa te ajut lasa-mi mesaj pe privat
Gresesti in totalitate dragul meu eu nu gandesc deloc dupa acest model si nu am crezut niciodata ca totul este sau va fi cum vreau eu
Sunt fata.Nu te lasa, fa tot asa in continuare. Apropo toate fetele sunt neindemanatice in fata unui baiat pe care il plac.Deci incearca si tu alta metoda.Vorbeste cu ea,nu o stresa gen:te iubesc,te iubesc,te iubesc,te iubesc,te iubesc,te iubesc, te iubesc, te iubesc! ca e enervant. Spune-i la momentul potrivit ca o placi si da-i un sarut. Daca saruti bine o sa cada in capcana ta.Bafta! Nu e usor cu fetele.Mai usor e cu baietii
Bai frate daca o fata iti zice ca nu esti genul ei fara suparare nu prea ai ce sa ii faci.Eu zic sai da-i pace