In lipsa de alta ocupatie si de alta relatie, este buna si una pe facebook, atata timp cat nu-ti pierzi simtul realitatii. Se pare insa ca tu l-ai pierdut si crezi si in povestiri de tip s.f.
Pai nu, dar ne cunoastem de 7 ani, am fost colegi de scoala, ne stim foarte bine.
Intreaba-l daca n-are chef deo cafea/suc/inghetata/etc.si daca te place, o sa-si faca timp
Pai da, dar nu e in tara, locuieste in cealalta parte a Europei...
Te autoinviti la el sa vrzi ce zice.
I-am spus ca vreau sa merg la matusa mea in vizita care locuieste in aceeasi tara cu el, si mi-a spus ca desi erau vreo 600 de km intre orasul lui si al matusei, mi-a zis ca poate ne vedem daca si eu vreau desigur.
Pai si? profita si tu de situatia asta.
Ai dreptate, dar nu vreau sa-i las impresia ca-l urmaresc. Totusi, vreau sa ma comport civilizat ca ma stie un om rational si echilibrat din orice punct de vedere si nu vreau sa-mi stric imaginea.
Daca tii la el cum zici ar trebui sa risti. Parerea mea. Sper ca te-am ajutat!
Cel mia simplu si mai simplu? sa-l intrebi. mai ales ca nu ar fi face-to-face...
Eu in urma cu vreo 7 ani i-am spus ca-l plac, insa atunci nu a reactionat ca era prea ocupat cu plecarea din tara. Dupa 4 ani am reluat legatura, dar pe mess si dupa un alt an de discutii pe mess mi-a spus niste lucruri care m-au cam pus pe gand intr-un fel, ca suntem pe aceeasi lungime de unda, ca noi avem mai multe de vorbit, si multe altele. Sunt in ceata rau de tot.
Ei bine. fa-i cunoscute aceste sentimente si acum. de data aceasta trebuie sa reactioneze, si crede-ma ca si atunci s-a intamplat la fel dar probabil preferase sa se prefaca ocupat de ''problema'' lui. tu fi sincera cu el, asa este cel mai bine. nu ai nimic de pierdut