Se intampla la unele femei, senzatia de exciare stimulează și terminatiile nervoase din zona uretrei si ea simte nevoia de a merge la toaleta de frica sa nu faca pipi pe ea cand are orgasm eventual. Nu cred că e vreo problemă. Dacă are o malformație sau o problemă la nivelul vezicii urinare sau a peretelui pelvin se poate să nu poată ține urina când este excitată și de asta să trebuiască să meargă la baie. Dar problema ar trebui să apară și când face efort sau râde mai tare. Eu unul nu cred că e vorba despre asta, cred că e totul în mintea ei. Așa a fost mereu sau s-a schimbat recent?
Mai poate fi vorba și de o infecție locală, dar ar trebui să aibă și alte probleme, mâncărime, usturime, senzație de urinare frecventă și când nu face sex, etc.
In principal da, mai sunt unele fete, care in timpul actului sexual, se excita tare si au o impresie ca le vine treaba mica. dar de fapt iti da o impresie, si apropo, nu te-ai gandit ca poate isi termina ea treaba? adica tu o exciti, si ei i rusine... gandeste cu capul
Asa a fost mereu si in plus ai dreptate, aceasta problema apare si cand rade foarte mai tare
Anonim519 întreabă: