| (¯`·._.·[ Bella ]·._.·´¯) a întrebat:

Am si eu o nelamurire sad
Este un baiat in scoala care, aflu de la o colega ca ma face in mai multe feluri, iar tot de la acea colega acum o luna, 2-3 saptamani mai exact, imi spunea ca el zicea ca ma place, ca nu stiu ce, dar duminica cica i-a zis ca nu ma mai place si alte chesti thinking

Ce sa cred? thinking:-s

Răspuns Câştigător
| deea_5854 a răspuns:

Pai du-te intrea-bal daca te place sau nu daca te iubeste sau nu pentru ca niciodata nu te poti increde in prieteni si daca zice ca da spuneu si tu ce simti pentru el si o sa functioneze

7 răspunsuri:
| valThina a răspuns:

Pai daca ea e prietena cu tine poate ca zce adevaru dar cel mai bine ar fi sa il intrebi pe el happy

| GenEu a răspuns:

Eu zic sa-l intrebi direct pe el pentru a afla adevarul.
Succes!

| ingeras_4588 a răspuns:

Te minte fata ceia nu o crede mai bine l-ai intreba

| Picipuu a răspuns:

Pai daca ai incredere in acea fata crede-o... dar poate sa zica ca nu te place doar ca sa il ia ea...cum zic parinti "ascultati inima si totul va fi bine " happy

| Nimeni1996 a răspuns:

Ca te plasheee!

| (¯`·._.·[ Bella ]·._.·´¯) explică:

Da dar el nu vrea sa vorbeasca cu mine... si azi nu stiu ce tipa la mine straight face chiar as vrea sa stiu ce ar vrea de la mine... l-am adaugat si pe mess si se prefacea [sau chiar nu isi dadea seama] cine sunt si ma facea fraiera sigh

Intreb din iar big grin Ce sa cred straight face:-s

| styles a răspuns:

Pai e posibil sa te fi placut, dar poate u nu i-ai dat atentie si acum el a gasit pe altcineva si acum normal ca nu te mai place.(parerea mea)