Este evident ca fata asta este curvulita, atata vreme cat se intaleste cu 2 barbati in acelasi timp si are sex cu amandoi, ma rog, pe rand.
Cum poti iubii o asemenea femeie?
Asta nu va fi niciodata a unuia, pentru ca-i rea de musca!
Nu neapărat curvuliţă, dar îl cam joacă pe degete, trebuie s-o pună la punct, ori o face a lui ori n-o mai bagă în seamă şi găseşte şi el o fată să ţină la el cum trebuie, şi bineînţeles, el la ea.
Pai, asta chiar este curvulita, ca are sex cu 2 barbati, in zile diferite probabil, dar nah... cand se duce la unul, cand la altul.
Chestia cu "arata-i cine-i seful", cred ca este o comanda doar pentru un imbecil sau cretin, care crede ca prin bataie poate sa supuna o femeie.
Harbar nu are ca s-au mai desteptat si femeile si daca dai peste una la fel de iute de mana, cum este de limba, atunci te-ai scos, ca nu mai apuci sa ridic mana a doua oara ca ti-a fracturat-o cu scaunul.
Aaa nu. ai înţeles total greşit, nu am zis s-o bată, m-am referit la modul să-i dea motive că ăla nu e mai bun decât el şi s-o mai facă să nu plece de lângă el. ce prost ar da într-o fată? mai bine zis. animal. bine, sincer să fiu sunt unele care chiar merită lovite, dar, rămânem la merită.
Poate vrei sa spui, sa-i dea dovezi de dragoste, nu motive
Ştii, sunt 2 feluri de băieţi, de fapt sunt mai multe dar pe ăştia îi remarc eu.
Ăla care e credul şi o acceptă orice i-ar face şi ăla care-o expediază direct, el face parte din prima. cât despre ce ai zis sincer să fiu, dacă aia e obsedată de fostul, slabe şanse să mai fie cu el ( băiatu care a pus întrebarea )
In orice caz, eu nu i-as recomanda sa-i dea o alta sansa, pentru ca femeia asta nu va fi niciodata a lui, fiind rea de musca!
Sunt femei care sunt facute sa sara din sula in sula si se pare ca asta este una din alea.
Baiatul asta pare cam prostut, daca s-a indragostit de pasarica aleia, ca oricum femeie serioasa nu este si nu merita cine stie ce atentie.
Cred ca el merita ceva mai bun, de aceea l-am sfatuit sa-si caute o fata serioasa, pe care sa o iubeasca si sa spere ca va fi iubit la fel.
Da, asta am remarcat şi eu că e prostuţ că tot o primeşte, eu în locul ui o blocam peste tot şi nu-i mai răspundeam nici măcar la telefon, mai are vrăjeală din aia în ea că e geloasă pe alea cu care vorbeşte el. tristuţ
Pacat ca nu vede realitatea si se tine dupa una care intr-o buna zi, ii mai da si un pui de cine stie ce boala... dar nah, fiecare doarme cum isi asterne.
Nu e vorba de boală că nu cred că e chiar aşa prostuţ dar îmi pare sincer rău că el chiar ţine la ea şi ea îşi bate efectiv joc, mai bine-l lăsa în pace să-şi vadă de viaţa lui, dar cum apare ea nu o poate refuza. Asta e cel mai naşpa, să accepţi o persoană care ţi-a făcut foarte mult rău.
I-am dat și dovezi si motive de dragoste, cred ca prea multe, dar o sa fac cum ati spus voi, nu am ca o mai bag în seama si gata, ca mulțumesc de sfaturi
Vrea sa te tina caldut. Daca in caz ca nu merege cu ce are deja unde banuiesc ca are o anumita siguranta sa stie ca are pe altcineva de rezerva.Acuma tu nu ai de cat sa accepti sa ai relatii intime si practic o aventura cu ea sau sa ii spui "ia mai mergi la barbatul tau si lasa-ma".
Urâtă situaţie, încearcă s-o faci a ta, adică să fim serioşi, dacă chiar îi dai motive n-o să mai plece de lângă tine, dacă vezi că face tot aşa n-o mai primii "să faceţi sex", nu-i mai oferii atenţie şi gata.
Eu te cred şi ştiu că ţii la ea, e normal, aşa e când ne ataşăm de cineva, încearcă să fii şi tu mai distant, e pentru binele tău, ea o să fie cu 2 în acelaşi timp şi tu peste ceva timp o să suferi, singur şi o să-ţi revii cu greu.
Fii tare bro şi arată-i cine e şefu.
Am încercat sa o las sa nu o mai bag în seama dar a venit la mine acasă mi-a făcut scene cu maica-mea,
o suna ca a greșit și sa o iert si chestii din astea prostești, și motive de dragoste i-am dat cred ca prea multe