| Vlad244 a întrebat:

Am și eu o prietenă de 1 săptămână și e genul de relație care ține. Aș vrea puțin ajutor. Ce întrebări să îi pun? Cum să o abordez? Ce gesturi să fac? Vreau mai multe sfaturi. Țin să precizez că nu-s "fuckboy" și ambii suntem cam timizi pentru că nu ne cunoșteam dinainte. Dau fundă! Mulțumesc.

3 răspunsuri:
| Doarof3 a răspuns:

Pai încearcă sa îi faci complimente, sa o faci sa se simtă cea mai frumoasa și iubita fată. Succes

| Octavian_Daniel_1995 a răspuns:

Zii ca esti mai timid, nu te forta prea tare facand gesturi stupide cum ar fi sa o saruti dupa ureche, totul vine natural, nu iti trebuie 2 facultati pentru asa ceva

| Pool77 a răspuns:

Ohh, relatie care tine? laughing))
Bai baiatule, o relatie care tine are ca si element cheie comunicarea.
Tu nu esti in stare sa vorbesti cu ea si vi aici sa ne intrebi pe noi ce sa vorbesti cu ea?
O relatie se alcatueste pe placul tau, nu este un sablon pentru asa ceva.
Daca mie imi place toata ziua sa fiu high cu prietena, inseamna ca si tu trebuie sa faci la fel sa-ti functioneze relatia?
Ce poti sa faci?
O sa-ti spun pe scurt, lasa timiditatea ca nu te ajuta in niciun domeniu.
Daca nu incepi sa dai din cioc, nici ea n-o sa inceapa si ai sa vezi ca relatia voastra se va duce pe p.l din cauza ca ai fost pampalau si n-ai fost in stare sa vorbesti cu ea, daca asta iti doresti, atunci resemneaza-te ca fiind timid si aia e.
Nu am inteles niciodata, daca sunteti intr-o relatie, ce e atat de greu sa vorbiti?
Pana la urma sunt chestii elementare, doar din intrebarea "Ce faci?" poti vorbi 2 ore in sir, desigur, daca ai ceva in cap si stii sa abordezi cateva subiecte.