Din ce ai povestit,este vizibil ca il placi,acum nu trebuie sa nu ai curaj ca sa zic sa nu ii spui ce simti, incercarea moarte n-are, dar nu-ti zic nici sa te duci la el si sa-i zici: Eu te plac ce vrei sa facem? sau alte lucruri, cunoasteti-va mai bine, mereu e loc de mai bine si cand ajungi clar la concluzia ca si el te place incearca sa ii spui, dar, sa nu fie prea direct, te poate crede disperata. Daca te-a invitat la film, puteti sa va cunoasteti mai bine acolo.Iti urez succes!
Multumesc mult chiar mi-ai fost de ajutor! ^.^
cu placere
Cand ati vorbit si ati "realizat" ca va placeti reciproc, atunci de ce mai ai indoieli?
Sigur te place, doar poate nu vrea sa aiba o relatie cu tine, poate vrea sa fiti doar bff.
Iesiti la film si daca vezi ca el nu actioneaza, fa-o tu!
Bafta!
Incearca sa-l facii sa te scoata in oras si vorbiti acolo pe larg despre voi...
Iesiti si cunoasteti-va mai bine si spune-i ce simti, asa vei sti daca aveti vreo sansa sau nu, altfel...e doar o pierdere de timp...pana la urma cineva trebuie sa isi faca curaj sa spuna ceva, de ce sa nu fi tu prima?
Va multumesc mult tuturor! Cam la 2 -3 saptamani de atunci am avut curaj si i-am spus exact ce simt
Au trecut 5 ani de cand ne cunoastem, am ajuns sa fim impreuna si sa avem cea mai perfecta relatie.