anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema, adica nu eu prietena mea. aseara am fost la ea si am incercat sa intretinem relatii sexuale doar ca eu nu am stiut ca ea e virgina printr-un simplu fapt prostesc ca nu am intrebat, si nici ea nu mi-a spus... si am penetrat-o de 3-4 ori apoi am vazut ca ii curge foarte mult sange. s-a dus de 2 ori la dus si a stat de fiecare data vreo 10-15 minute, apoi si-a pus un tampon si a stat cu el pana dimineata. De dimineata i-a curs iar dar nu la fel de rau ca in seara precedenta. Eu nu stiu ce sa cred, atat de rau ar trebui sa ii curga sau i-am facut vreo rana vaginala si mai curge asa pana se vindeca? am uitat sa mentionez ca aseara o durea insa azi a zis ca nu o mai doare dar tot ii mai sangereaza. Va rog dati-mi niste sfaturi sad dar daca aveti chef de misto mai bine ignorati problema mea. Multumesc!

7 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Nu te agita ca-i trece! asa-i la inceput!

| JustDeedee a răspuns:

Nu stiu sigur, dar probabil atunci i-a venit menstruatia, dar si o rana e posibil sa fie. Intreab-o daca are dureri de burta, de spate, daca ii este rau. Atunci tot ce e posibil sa fie doar menstruatia, iar daca e rana se va vindeca.

| mihai69 a răspuns:

Problema ta e să nu afle tac'su.
Problema ei - indiferent de starea actuală a lucrurilor - este că trebuie urgent să meargă la un control ginecologic, absolut necesar imediat după începerea vieții sexuale de către o fată.

| neutrino a răspuns:

Daca erai ingrijorat cu adevarat de sanatatea ei, chemai Salvarea!

| ywar a răspuns:

Felicitari tocmai ai dezvirginat-o! Ce nu ai stiut tu a fost cum sa te porti cu ea, cum sa ai un preludiu dragut si cum sa te accepte inauntrul ei. Daca as fi tatal fetei nu ti-ar fi bine, crede-ma. Ea va trebui sa mearga la un consult ginecologic pentru ca in mod evident de aseara nu mai este virgina si se poate chema a devenit femeie, dar intr-un mod brutal - din pacate. Daca tu ai mai facut-o si fara prezervativ i-ai mai facut o bucurie sau i-ai mai dat o serie de griji pe cap. Cine stie poate ramane si insarcinata. Erai excitat si lichidul acela al excitatiei contine si baieti veseli. Ma repet - adica tu aveai vreo problema un streptococ sau altceva i l-ai transmis prin sex neprotejat.
Intrebarea e de ce Dumnezeu o faceti daca nu va documentati?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica n-ai simtit ca dezvirginezi?
Hm, poate chiar i-a venit menstruatia atunci si ti-a dat pastila cu virginitatea uitata.

| Madayna a răspuns:

In mod normal n-ar fi trebuit sa-i curga atat de mult sange, daca continua sangerarea trebuie sa mearga neaparat la medic.