Aaaaaaa, am avut de-a face cu asa ceva.
Da-i eject fratelo.
Nu e usor, logic, mai ales ca ai petrecut timp cu ea etc.
Mai ales ca sunteti la facultate, deja are o varsta.
Fetele astea nu-s fete serioase, le trebuie cineva cine sa le asculte, cineva care sa fie acolo daca e o situatie jenanta, exemplul perfect cu prietena ei cea mai buna si prietenul ei.
Las-o asa, iti irosesti timpul degeaba, ce stai dupa cineva care nu este hotarat?
Gandeste-te logic, daca tie iti place de ea si vrei sa fi cu ea, iar ea te intreaba daca vreti sa fiti impreuna (stiind ca nu mai vrei nimic de la alta) nu ai spune da?
E o joaca de-a soarecele si pisica, crede-ma, nu-si are rostul.
Spune-i sa iesiti la o cafea, doar voi doi si intreab-o frumos pentru ultima oara daca vrea sa fiti impreuna.
Daca raspunsul este nu, plateste cafelele, ca doar tu ai invitat-o, si iesi afara din local.
O sa vezi ca daca chiar vrea ceva de la tine, te va cauta imediat.
Bafta si fii barbat, nu **** bleaga.
Pai cum sa aiba incredere in tine dupa ce i-ai povestit despre tine? Nu mai face nimici un pas, las-o pe ea sa faca spre tine, cand e pregatita. Daca nu ai rabdare, renunta.
Nu se prea intelege ce vrea!
Probabil dacă ar vedea ca alta fata te doreste, ar trece mai repede la următoarea faza de frica sa nu te piardă.
Eu cred ca te considera un prieten, tu ai fost onest cu ea... poate nu e hotarata.
Lasa-o in pace o perioada iar daca te cauta din nou si vezi ca s-a schimbat ii poti da o sansa.