| albertt14 a întrebat:

Am si eu o problema. Am fost intr-o relatie cu o fata la care tin din ce in mai mult.Proplema e ca acum un an m-am despartit de ea.Am incercat sa vorbesc cu ea dar mi-a spus ca este intr-o relatie cu alt baiat si ca nu ma mai place.Acel baiat o loveste mai mereu si o injura pe la spate dar ea tot crede ca a facut alegerea corecta. [P.S am fost cu ea 1 an si 8 luni]. Ma ajutati va rog? Cel mai bun raspuns primeste o fundahappy

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Imi pare rau si de tine si de ea!
De tine ca nu iti poti gasi linistea,de ea ca a facut o alegere cum nu se poate mai proasta!
Faptul ca tii din ce in ce mai mult la ea nu e de natura sa te ajute sa gandesti logic si la rece,te emotionezi,te infurii de nedreptatea sortii si simti ca innebunesti de neputinta!
Cauta sa o ajuti fara sa mai speri sa fii cu ea,chiar daca in adancul sufletului speranta ta va fi mai vie ca niciodata!
Fii prietenul ei,nu fostul iubit care o doreste inapoi,doar asa-poate-sa-ti accepte sfaturile si intentiile bune!
Si,spun "poate",pentru ca ea a ales si acum e orbita de siguranta ca a facut bine.
Nu stiu cat il iubeste sau ce sentimente are pentru noul ei iubit,dar ca sa-i suporte atatea,probabil si-l doreste foarte mult!
Nici un om nu accepta de buna voie sa fie umilit si lovit, ea si-a pierdut intreg respectul de sine si toata demnitatea, cramponata pe ideea ei despre dragoste!
Poti s-o ajuti, dar numai daca iti permite sa te poti apropia de ea ca prieten.
Prea multa suferinta pentru o decizie gresita, fir-ar sa fie!

5 răspunsuri:
| Pufyllyk a răspuns:

Pune-o sa se gandeasca la viitorul ei. Spune-i ca nu e neaparat vorba de tine aici ci de ea de ceea ce isi doreste cu adevarat! NIMENI IN LUMEA ASTA NU ARE DREPTUL SA TE LOVEASCA DECAT PARINTII SI DUMNEZEU! Sa nu ii mai permita sa mai faca ala asa cu ea pentru ca daca nu-l lasa acum mai tarziu va suferi! :*:*Sper sa ai noroc si sa fie totul bine! Oricum mai devreme sau mai tarziu isi va da seama. si atunci va fi prea tarziu pentru ca va iubi un om ce nu merita sa dai pe el 2 bani!

| carinaursariu a răspuns:

Da-i dovezi in care sa dovedesti ca tipu e un imbecil vb cu el inrefistreaza-l fa-i poze stii tu fa-te detectiv! Succes!

| Ene_Ionut_1993 a răspuns:

Eu cred ca tipa sufera de sindromul ONASIS...cei ce au acest sindrom manifesta o iubire, dragoste enorma fata de persoanele care le trateaza cat mai violent posibil si ce lovesc cat se poate de tare.Merita incercat.cand o vezi pe strada du-te langa ea si dai 2 palme ..vezi ce zicewinking

| AlexMatei24 a răspuns:

Simplu.spune-i ca e o imbecila sentimentala.dar nu direct, printr-un discurs inteligent din care sa reiasa ca ea e o idioata si tu esti cel mai bun din lume(desi nu esti) daca vrei, iti fac eu discursul...

| albertt14 explică (pentru AlexMatei24):

Imi poti da idul tau te rog?happy