| FatFrumos112 a întrebat:

Salut Tpu.Am si eu o problema.Am tot vorbit cu o fata de care imi place.Ne intelegeam bine, vorbeam pe facebook.Intr-o seara am hitarat sa o intreb daca vrea sa ne cunoastem mai bine si ca imi place de ea.A zis ca nu mai poate sa aibe incredere deoarece nu a trecut peste ultima relatie.Inca ma gandesc la ea.Sa mai insist sa vorbesc cu ea sau ce sa mai fac sa ii demonstrez ca nu vreau sa imi bat joc de ea. Ceva sfaturi va rog frumos!

5 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Lasa frate fata. Nu te tine dupa o femeie. A zis nu, las-o sa se duca, daca sufera sa sufere. Vei fi numarul 2, nu il va uita. Stai chiil. Sunt destule.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu o agasa cu intrebarile, oamenii nu sunt toti la fel, au nevoie de timp ca sa uite daca fata aceea ar fi vrut sa inceapă ceva cu tine fi sigur ca ea ar fi zis prima, dar nu vrea si punct.cu cît o zapacesti mai mult cu atit nu va vrea nimic, si te va bloca pe Facebook, nu insista că degeaba o faci, cauta ti ceva util de facut si lasă fata in pace că nu i arde ei acum de sex.

| neutrino a răspuns:

Fata te-a refuzat politicos. Respecta-i dorinta!

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea ti-a zis asa inseamna ca tot se mai gandeste la fostul. Asa ca tu, gasesteti la o alta fata cu care sa ai o relatie stabila.

| Elena_Oana_2000 a răspuns:

Daca nu a trecut peste ultima relatie ar trebui sa ii respecti decizia. Mai las-o un timp