Problema ta e de natura psihologicaEsti foarte stresat sa atingi perfectiunea in pat,iar asta iti afecteaza calitatea erectieiRenunta la emotii,nu ai de ce sa le ai! doar nu e un concurs televizat e o partida de amor cu iubita ta,deci ceva ce iti face placere,o actiune in timpul careia trebuie sa te simti comod,confortabil si satisfacutFoarte bine ca ai discutat cu ea si i'ai spus motivul emotiilor tale, un lucru imbucurator este acela ca te poate intelegeFata te doreste,pe tine asa cum esti tu,nu juniorul in plina fortaai timp sa-ti exerciti testosteronul asupra ei nu te mai concentra atat pe problema, toate vor veni de la sine, bucura'te de moment fara sa'l analizezi! bafta
Oau ce experta esti in sex si dragoste.
Nu am sustinut cum ca asi fi vreo expertadar ma duce si pe mine pe'acolo capuincat sa pot gandi o problema, un motiv al problemei si o solutie pentru a rezolva o problema...desi aluzia ta se referea la altceva din cate imi dau eu seamadar ma voi face ca nu am observat/inteles
Bine dar tu tot esti crimanala, pentru ca la ce bomba esti, tu faci victimeeeee!
Eu zic sa vorbesti cu ea si sa ii spui temerile tale. Facand asta o sa te relaxezi.
Sunt sigura ca daca te iubeste o sa te consoleze si o sa o duceti pana la capat.
Un sfat bun ar fi sa nu te mai gandesti la act in sine. Pune-ti in cap ''azi vreau doar sa avem parte de un preludiu lung si sa o vad pe ea multumita''.
Invata-te cu corpul ei iar restul vine de la sine!
Adica ai mai putin de 16 ani? habar nu ai despre sex? si peste 2 zile vii din nou pe TPU. spunand ajutati-ma sa ejaculat in mine, ce sa fac? este? fa-o protejat.Si nu vei avea nevoie.
Cred ca raspunsul tau era destinat altei intrebari))...e baiat cum sa se planga ca "s-a ejaculat in el"?mhaaiiii
Sau marog invers vine prietena lui si se plange
Super Bunaciune ce esti.
Pfui da bine arati.
Multumesc frumos dar ai putea sa ii dai un sfat totusi copilului daca esti aici
I dau, sa se fereasca de fete simpatice ca tine, fac victime. sti cum zic? la random
nu cred ca asta ar fi raspunsul care il ajuta desi sunt sigura ca il apreciaza in egala masura cu aprecierile mele pentru compliment
Alcoolul si tigarile nu sunt bune pentru sex. Eventual putin vin rosu, putin. La tine e o problema psihologica, incearca sa te relaxezi. Ia legatura cu un psihosexolog cel mai bine.
Mai mentionez ca ultima data cand am incercat consumasem wisky, bere, vin si fumasem un pachet de tigari, eram si nedormit si obosit...dar in rest de ce oare?
Mda. i-am zis aseara k n-am my avut un act sexual de 6-7 luni si k prima data o sa fie naspa, dar a zis ca nu o intereseaza cum o sa fie. ea vrea doar sa fie. ca cica daca nu vreau sa facem sex cica nu o iubesc si vrea cat mai repede sa incepem...luni cred ca o sa se intample asta, ca vine pe la mine. sper sa nu mai am vreo retinere