| anca_3903 a întrebat:

Salut TPU:*Am si eu o problema care incepe sa ma afecteze tot mai mult.Deci, am avut o relatie cu un baiat cu destul de multe despartiri.Acum doua saptamani ne-am despartit intr-un mod foarte urat, el afland unele minciuni ale mele. L-am acuzat si eu si i-am spus multe lucruri dure pe care le regret. Mi-a spus ca nu mai vrea sa auda de mine. Zilele trecute mi-am facut un id fals prin care vorbesc cu el.Am vbit si despre "mine" si a spus ca nu mai vrea nimic de la fosta lui prietena. Vorbim foarte mult acum, fara sa stie cine sunt.Am stabilit sa iesim luna asta, da chiar nu stiu cum va reactiona. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Silvia_6960 a răspuns:

Observ ca la tin minciuna este un viciu. Ar fi fost foarte bine sa fii sincera de la inceput, si chestia cu id-ul fals este iarasi ceva ce mi se pare destul de copilaros si inutil.Trebuie sa realizezi ca tu si micul tau viciu ati fost de vina in toata relatia asta. In orice caz, daca tot te-ai bagat intr-o noua incurcatura haide sa si iesim nu?laughing As zice sa fixati intalnirea, locul si chiar si masa la care veti sta. Apoi vei ajunge mai devreme si te vei aseza undeva unde el sa nu te poata vedea. Il lasi sa vina, sa se aseze la masa si iti vei face si tu aparitia spunandu-i simplu: "Eu am fost in tot timpul asta, si desi ai zis ca nu vrei sa mai auzi de mine, ai vazut ca ne intelegem si acum bine chiar daca nu stiai cine sunt. Imi pare rau pentru tot, si stiu ca a fost vina mea, dar sunt om, si gresesc omeneste. Te rog iarta-ma si haide de acum sa fim sinceri unul cu altul." dar sa te si tii de aceasta promisiune. Sa fii curajoasa si sa-i zici totul deodat. Daca nu va merge inseamna ca baiatul in chestiune nu stie ce inseamna sa fii om si nu are pic de mila.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va fi uimit si suparat pe tine pentru ca l'ai mintit inca o data.

| melynda a răspuns:

Waw! tare curioasa sant ce lucruri a aflat. daca nu e ceva de genu ca ai umblat cu alti baieti...mai poate fii imblanzit. daca e asa ...cam greu. eu zic sa insisti un pic sa ii areti ca iti pare rau. sa i spui sa va intalniti pentru ultima data sa discutati si sa ii ceri o ultima sansa. si de acum inainte ai grija ce faci happy

| Arekandera a răspuns:

Inteleg ca motivul despartirii voastre e minciuna.cum crezi ca va reactiona cand va afla ca tu esti noua amica de pe mess? poate ar trebui sa discutati despre relatia voastra si sa ajungenti la un compromis,daca se poate. daca rezultatul discutiilor voadtre ca fi favorabil unei posibile impacari,atunci e foarte bine,daca nu. asta e! nici o relatie nu se poate baza pe o minciuna, sau ma rog, mai multe.fii sincera cu tine insuti, apoi cu prietenul tau.

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

De ce faci asta? Sfatul meu este sa iti cauti pe altcineva. Pana cand vrei sa ai o relatie bazata pe minciuni si certuri? In alta ordine de idei este clar ca el nu te mai vrea din moment ce vb cu "alta" si vrea sa se intalneasca cu ea. Ce se v-a intampla daca v-a vedea ca esti tot tu? Te v-a uri si mai tare...mai degraba da-i ignore de pe id-ul fals si lasa-l in pace. Daca v-a mai vrea ceva de la tine te v-a cauta daca nu, nu! happy

| lovelife_4032 a răspuns:

Ma tot intreb ceva asa ii ca ii o moda sa se desparta toti mai ales in anul asta 2011 toti se despart heyyyyyyy oameni buni ce naiba va mai cuplati daca va tot despartiti...hyyyy