Tu mai mult esti prietenul lor cel mai bun,si ele nu o sa te vada niciodata ca pe un baiat cu care ar fi. Nu fi ca o fata,imi dai impresia ca esti gay,pentru ca stai numai printre fete. Stai si tu cu baietii,si nu le mai da sfaturi tuturor fetelor, pentru ca nu te vor privi asa cum vrei tu. Si nu mai astepta clipa perfecta sa ii spui fetei ca o placi, pentru ca o sa fie prea tarziu. Fii curajos si spune-i, esti baiat, tu ar trebui sa ai tupeu.
In alte cuvinte, esti prietenul gay pe care si-l doreste orice fata.
Vrei sa te schimbi? Invata engleza si cauta pe google ca sunt o gramada cu aceeasi problema, ai atat de multe lucruri de invatat.
Bafta!
Oare nu o sa am niciodata nici-o prietena sau iubita? Raspuns: Stai linistit ca o sa ai parte de gagici cum s-ar spune esti nu stiu... poate mic. poate nu... eu de ex prima prietena am avut-o la 17 ani pentru ca la fel si eu eram timid. Din ce am citit >>> tu stai cam mult cu mama de mana >>> adica nu mi se pare normal ca atunci cand iesi cu o fata sa fie si mama ta de fata. Incearca sa te schimbi sa fii mai indraznet si daca tot spui ca in grupul tau de prieteni exista 5 fete spune-le sa iti faca si tie cunostinta cu prietenele lor etc. Nu trebuie neaparat sa iti faca cunostinta cu cineva pe care il placi ca neah. nu se stie cand te indragostesti si de cine.
P.S. ">>>" inseamna de fapt "..."