Eu cred ca te place daca in viata reala te baga in seama, eu zic sa actionezi si tu mai mult in viata reala si sa lasi facebook-ul
Daca ea nu te baga in seama probabil nu e interesata de tine. Eu de exemplu, nu bag in seama baietii, dar daca o fac ei, vorbesc.
La noi la scoala se face serviciul pe scoala(trebuie sa stii tu)si eu am intrebat-o cu cateva zile inainte daca vrea sa merg la ea si ea mi-a raspuns : da normal, mai si intrebi, si acum cand am luat vacanta am vb pe facebook si ea mi-a spus ca nu m-am dus sa ii zic "pa" ca ne mai vedem abia luni si tot felul de chestii din astea
La noi in scoala se face servicul pe scoala (trebuie sa stii tu ) si eu cu cateva zile inainte am intrebat-o daca vrea sa merg la ea si ea a raspuns: da normal mai si intrebi, iar acum cand am luat vacanta cand am vorbit cu ea pe facebook mi-a spus ca nu am mers la ea sa ii zic pa ca ne mai vedem abia luni si tot felul de chestii din astea
Atunci poate nu ii place sa vorbeasca pe facebook. Vorbiti mai mult cand va vedeti. Daca ai nr ei de telefon, vorbiti prin mesaje sau sun-o
poti sa imi dai fb-ul tau sau un id de mess sa te mai intreb unele chestii? si mersi de raspuns
Uite fb-ul https://www.facebook.com/Alecssandraaaa