Sarutul, emotiile intr-o relatie, experienta sexuala, toate sunt din reflez! Avem in instinct tot. Stim cum sa facem dragoste, cum sa iubim. Trebuie doar sa realizam asta.
Toate vin de la sine, daca o placi si te place sa o saruti nu va fi o problema, cand vorbesti cu ea nu te gandi ca te faci de ras sau chestii de genu, gandeste-te la cat de frumoasa e, ce zambet frumos etc. cum a spus Ea12345 nu planifici un sarut, el vine de la sine, din instinct. P.S.: Si eu am aceeasi problema, TIMIDITATEA (
Nu fiti timizi
Nu aveti de ce. :*
Mersi :X
Nu ai pentru ce :*
Daca vrei sa mai vb lasa-mi id tau intr-un mesaj. :X
Salutam avut si eu aceeasi problema dar am depasit-o.Incearca sa fii tu insuti vorbeste cu ea lucruri care-i plac, incearca sa o amuzi.Iar daca va palceti nu ai de ce sa te faci de ras stai calm frate.Sarut-o cand vine momentul, nu vorbi cu ea despre asta, las-o pe ea sa astepte clipa si innebuneste-o cu un sarut puternic bafta pentru acea saptamana si sper ca vei avea o relatie frumoasa.bafta! dragos809 add daca vrei sa mai vbm.
Cam asa vrem noi un baiat sa se comporte .
Cum zice wicked007, fi tu insuti si totu` va fi bine. Si eu am problema asta si cateodata ma si inrosesc . Doar fi tu insuti. Oricum, cine nu s-a impotmolit odata la un sarut. Nu cred ca exista multi baieti care nu sau impotmolit la un sarut. Eh, asta e, oricum o sa incepeti amandoi sa radeti, nu o sa te faci de ras, ba chiar o s-o amuzi si asa o sa vada ca ai si simtul umorului . Oricum, sa nu incerci niciodata faze d`alea : " ai o poza cu tine ca sa ii arat lui mosu` ce sa imi aduca de craciun " sau alte tampenii ca nu sunt bune. Am vazut multi copii ca fac asta. Si nu-ti mai fa tu probleme cum ca:" Daca nu ma place" sau " DAca ma voi face de ras" s.a.m.d. O sa vezi ca o sa fie bine. Bafta
Daca te place te place cum esti. nu stiu fa un gest pentru ea culegei flori in tabara.
Fii atent nu te mai gandi ca nu saruti bine sau alte chestiii totul vine de la sine sper ca ti-am fost de folos pup
Bananacantareata87 întreabă: