| OliviaAda724 a întrebat:

Salut TPU! Am și eu o problemă. Cum ar putea iubitul meu să reziste mai mult când facem sex. Pentru că el rezistă doar juma de ora si eu vreau mai mult.

15 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Jumatate de ora e mai mult decat rezonabil. Crezi ca e ca in filmele pentru adulti?

| Anonima10002003 a răspuns:

Nu ai cum sa l faci sa reziste mai mult sau mai putin

| KingOoO a răspuns:

Aici se pare ca ai tu o problema. Majoritatea femeilor duc 15, maxim 30 minute, avand orgasme multiple.

Faptul ca el duce 3o minute este arhisuficient pentru mascul.

| Lactarius a răspuns:

Mai adu încă o persoana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare mai mult decât suficient o jumătate de oră.
Tu cat reziști?

| RogerRon a răspuns (pentru Lactarius):

Bun sfat laughing

| anonim3248 a răspuns:

Dacă făceai sex 30 de minute cu unul să fi ferm convinsă că nu mai scriai întrebarea asta.

| Emilian65 a răspuns:

După 30 de minute de sex cu iubitul tău, adu un alt băiat care să-l înlocuiască, astfel incat sa fii și tu satisfăcută.

| Giulia911 a răspuns:

Da cât vrei sa.l tina?

| darrio2007 a răspuns:

Este deja prea mult. Dacă tu esti nesătulă, este altă problemă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești cam nimfomana; 30 de minute ar trebui sa fie suficient si pentru tine ca femeie; pentru el sigur e suficient, ca si efort. Depinde și ce iti face în alea 30 de minute; dacă faceți sex mai slow, el ar mai putea rezista; dacă faceți sex mai fast, ar grijă ca iți bagi prietenul în mormânt, poate sa facă infarct.
Acum depinde și de barbat. Dacă e sedentar, 30 de minute de sex sunt un miracol. Dacă e un tip atletic și face sport frecvent, are o alimentație corectă, nu consuma alcool, nu fumează, rezista ușor și 60 de minute.

| Lrs2015 a răspuns:

E o prostie mare asta cu sexul de jumate de ora sau de o ora. Terminati cu prostiile astea. Mai mult de 20 de minute nu are cum sa tina si asta cu prexsrvativ. Fara cam greu 20hee hee

| sammie a răspuns:

Fa si cu altul. laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca scrii ca 30 min nu iti ajunge inseamna ca nu ai facut probabil sex niciodata. Astfel ai fi aflat ca 30 min e o perioada prea lunga pentru un act sexual satisfacator pentru oricare din parteneri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Eu recomand masturbarea, recomand sa inceapa sa isi dezvolte autocontrolul si desi poate suna absurd, daca reuseste sa isi controleze respiratia, trairile si gandurile, sa nu mai perceapa partida chiar atat de intens in capul lui, cu sigurant asta il va ajuta

De asemenea sa inceapa sa isi controleze ejacularea in timp ce se masturbeaza atunci cand e singur, sa incerce sa tina cat mai mult

Ajuta daca inainte sa faca sex cu tine se masturbeaza in ziua respectiva si inainte de partida chiar

Acum lucrurile difera de la un om la altul si e nevoie ca el sa isi descopere propriul corp si propria minte, sa vada ce functioneaza la el

Ce iti pot spune cert din propria experienta e ca la mine s-a dezvoltat asta in timp inainte sa-mi incep viata sexuala si am fost atras de sexualitate, mi-a placut sa fiu informat si am pus mereu in practica, iar mai apoi cand mi-am inceput viata sexuala tot ce a mai fost de facut a fost sa experimentez

Si la un moment dat cand am reusit sa ma controlez si sa-mi controlez ejacularea nici nu mai era nevoie dupa primele 10 minute sa ma abtin

Desigur ca pot fi si momente in care poti fi foarte excitat si poate vrei sa termini mai rapid prima ejaculare, poate dupa 20 de minute, dar cheia sta in puterea ta de a continua, acum eu mereu am continuat imediat dupa ejaculare si niciodata n-am avut problema asta de a ma opri dupa ce termin, asa ca depinde foarte mult cum este la el

Eu va doresc mult succes si cu mare drag daca mai pot fi de ajutor cu ceva sunt aici