| AlexAxelAlexAxel a întrebat:

am si eu o problema crying cum sa spun... m-am indragostit de cineva si cand i-am cerut prietenia m-a refuzat si acum sufar foarte tare crying si as vrea sa imi caut o alta prietena sa pot trece impreuna cu ea peste partea asta mai naspa din viata mea si nu-s cum ar trebui sa abordez problema dati-mi si mie niste sfaturi va rog mersi

Răspuns Câştigător
| vRawr a răspuns:

Man,fi atent,si eu ma implicam sufleteste facand adeseori monologuri cu mine si urandu-ma singur, o vroiam din ce in ce mai mult, acum, a disparut tot, la aproximativ 2-3 saptamani dupa despartire, nu te adanci fara unelte ca o sa iesi greu.Si eu credeam la randul meu ca nu o sa mai plac nici o fata si aberatii de genu`,dar nu e asa,acum putin imi pasa,nu e nevoie,nu se merita, daca o sa o stresezi povesindui despre sentimentele tale abstracte mai rau iti faci, dao dracu, o sa dispara sentimentele astea inutile si ai sa vezi ca nu e cu nimic mai mult decat o stare trecatoare, ceva ce se explodeaza in subconstient...

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| IuliaRoxana a răspuns:

Pai ar trebui sa uiti ce s-a intamplat. Fete mai sunt.Si ai sa fi si tu cu una la momentul potrivit.Incearca sa uiti happy

| DiiiaDy a răspuns:

Pai pentru inceput stai cateva zile singur sau macar o luna pentru a-ti limpezi gandurile dar in timpul ala trebuie sa ai mereu cate o activitate care sa-ti distraga atentia si gandurile care te fac sa suferi, dupa perioada asta poti incepe sa cunosti fete noi care sa te placa si cum care poti incepe o relatie! sper ca ti-am fost de folos :*

| AndreeaAS a răspuns:

Nu iti cauta o alta prietena inca... Si asta pentru ca pe moment nu stiu daca vei putea, din moment ce inca tii mult si suferi dupa acea fata. Asteapta un timp pana cand iti pui gandurile in ordine si apoi poti incepe cautarea, poate vei gasi mai usor. Sau pur si simplu asteapta, pana la urma daca vrei doar sa-i faci in ciuda o sa fie rau si pentru tine. (probabil o sa te creada nesimtit sau pur si simplu nu o sa ii pese si nu cred ca iti va placea.)
Sau daca vrei poti sa incerci sa te apropii mai mult de ea, gasiti subiecte comune si poate pana la urma se va indragosti si ea de tine.winking
Nici eu nu sunt experta in dragoste dar sper sa te ajute.

| MrSoapte a răspuns:

Copile, nu lua in considerare toate sfaturile! Sa nu uitam ca, tu doar i-ai cerut prietenia! Nimic mai mult! Deci, nu ai avut o relatie sau ceva de genul asta! Nu dramatiza in halul asta! In momentul in care i-ai cerut prietenia (bwhahahaha ce amuzabt suna) ti-ai facut, in creieri, toata coregrafia! Cum ca ea o sa accepte, o sa fiti impreuna, o sa va pupati pe gura (iar, bwhahahaha)...etc! Cred ca pe tine te deranjeza ideea ca ai fost refuzat! Toti ne izbim de refuzuri! Ti-ai dezvoltat o "dragoste" pentru ea, pentru ca ai analizat-o mult prea mult! Ca sa depasesti momentul, incearca sa-i descoperi defectele! Incearca sa privesti si alte fete si, sa incerci sa te apropii de ele, cu glume, subiecte interesanta, etc! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune acelasi lucru parintilor si spune-le sa-ti suplimenteze banii de buzunar. De sarbatori iesi cu prietenii si distreaza-te. CU siguranta vei fi observat de alte tipe. Nu te agita, sunt mai multe fete decat baieti!

Răspuns utilizator avertizat
| adriang95 a răspuns:

Ok... Deci ai 15 ani, ai fost refuzat pentru ca ai fost prea timid si acum suferi pentru ca te-a refuzat.
Hmmm. Primul lucru pe care il poti face este sa scapi de timiditate (prin orice fel posibil), apoi sa iti gasesti ceva de facut, orice te-ar face sa nu te mai gandesti (cantat, dans, fotografie, poezie, proza, sport, etc).
Noi nu te putem ajuta decat cu sfaturi pe care tu nu le vei crede pentru ca nu iti convin. Singura solutie este la tine si tu trebuie sa o gasesti fie ca vrei fie ca nu, ca mai apoi sa nu cazi in depresie.
Eu, de exemplu, am avut norocul sa imi aflu "talentul" la momentul potrivit si anume am inceput sa scriu poezii... Acum, de fiecare data cand sunt suparat au cand simt ca mai am putin si cad in depresie scriu (una, doua, cinci, noua sau cate pot fi scrise ca sa imi revin). Tu trebuie sa iti afli singur talentul!
Multa bafta si tine minte, in lumea asta daca vrei sa realizezi ceva trebuie sa arati ca esti cineva (ca sa arati asta nu trebuie sa iti pese ce zic ceilalti!)

| neutrino a răspuns:

Prietenia nu este ca un mar, sa poti spune: "da-mi te rog prietenia ta" si fata sa-ti raspunda: "poftim prietenia mea". Fata trebuie in primul rand cucerita.

| EuEuEu2 a răspuns:

Mia...Asta este.Nu ai ce-i face.sadCalea cea mai grea e cea mai bunahappy