| AdyAlex03 a întrebat:

Am si eu o problema big grin deci imi place de o fata din clasa mea acum(acum trec pe a-8a) si ma simt bine cu ea ....si nu sunt sigur daca chear o plac sau nu. Cand sunt cu ea ma simt bine ma rad cu ea (nu de ia happy )ne intelegem bine dar sunt confuz ca mai este o fata cu care ma inteleg mai mica ca mine cu un an si cand vorbesc cu ea ma emotionez si nu stiu de care imi place voi ce ziceti? sunt tare confuz ca parca imi place de amandoua si cum sunt pe a-8a vorba aia prima dregoste happy
voua vi s-a intamplat daca da ce ati ales? sau ce ati alege in locul meu

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Daca tine la tine nu trebuie sa ai dubii.O fata care te place nu renunta asa usor la tine.Trebuie sa ai incredere in realtia voasta si poate o sa iasa ceva laughing.Fii atent cand esti cu ea incerca sa o abordezi subtil :Sii sora ta nu stiu ce are cu mine dar eu nu sunt un om rau si as vrea sa ne itelegem ok dar nu stiu ce sa fac.Sa vezi acasa de nu o sa isi sparga capetele sa nu imi zici mie laughing.(Aia mica o sa-i spuna aleia mare ca e o tampita si ca tu de fapt esti un tip ok care vrea sa se inteleaga ok cu toti dar -nemernica de sora mai mare nu vrea.(Sti fa laughing am vazut ca tu vrei sa ne desparti si sa ne strici fericirea -acum am vazut ca de fapt el nu are nimic cu tine ci tu cu el )Sa intri si sa ne spui laughing.Fi tare baga si tu Chino la greu conteaza :-p.

| AdyAlex03 explică (pentru Danysan):

Bun raspuns cel mai bun big grin o sa incerc "cel putin" big grin

7 răspunsuri:
| vali1985 a răspuns:

Cred ca cea mica este prima ta dragoste.
Pe cealalta o consideri o prietena buna.

| AdyAlex03 explică (pentru vali1985):

Mie imi e frica sa nu ma fac de "rahat" ca eu ii zic ce simt si eu nu ma bage in seama din cauza sa nu rada sora ei de ea

| NuMaContrazice a răspuns:

Prea multe greseli gramaticale! Invata sa scrii, se vede ca nu te preocupa scoala! Tu nu te duci la scoala ca sa-ti faci gagici, ci ca sa inveti sa nu ramai un prost! Daca ai timp si de gagici bine daca nu, nu, o sa ai toata viata la dispozitie sa-ti gasesti "jumatatea".

| AdyAlex03 explică (pentru NuMaContrazice):

Sa fiu sincer cunosc persoane care merg la scoala doar ca trebuie dar eu ma duc sa invat(99%) si sa ma mai intalnesc si cu restul(acel 1%) happy

| Mercur a răspuns:

Din cate ai zis tu acolo eu am ajuns la concluzea ca iti place mai mult de fata aia mai mica deoarece prin ce au ziz pareai sigur pe tine fata de cealata care ziceai "poate" "nu stiu" "cred" asa ca invit-o pea ce cu o clasa inverioara in oras si traieste clipa cat ionca mai ai ocazia.

| AdyAlex03 explică:

Hmm mersi de sfat dar am doua probleme.1. locuiesc la "tara" deci asta nu e o problema asa mare ca o invit la un suc ca avem in sat cofetarie si 2.Are o sora mai mare si eu am una sunt colege de liceu si nu ma inteleg bine cu sora ei care se pare ca o "influenteaza" asa cred i-am mai dat o floare a dus-o acasa si sora ei a ras de ea ca i-am dat-o eu nu sunt "urat" dar nici "fat frumos" caci nimeni nu e perfect....si cu cea mai mica sunt nesigur pe mine ca ma refuza din cauza la sora ei