Ce poti face decat sa iti ocupi timpul cu chestii specifice barbatilor, mai ales ca voi aveti diverse posibilitati pentru a va ocupa timpul:
- O partida de fotbal (interminabila) cu genialii tai prieteni sau daca nu esti un adept al miscarii, poti incerca sa te aprovizionezi cu multe doze de bere, pungi de alune si sa te duci la cel mai bun prieten pentru a savura impreuna un meci de fotbal/box, un film de actiune/lupte.
- Salile de biliard/tennis ofera sansa unei distractii pe cinste.
- Cluburi de noapte ori barul preferat
Incearca sa te gandesti ca nu te ai iesit in pierdere, ci ea. Bafta!
Parca-i fi primul sau singurul. O sa-ti treaca, n-a murit nimeni de inima franta.
N-ar strica sa-ti autosugerezi ideea ca erai prea bun pentru ea
Sa incepi sa devi bun la toate, am patit si eu la fel, numai ca eu eram indragostit de o lesbiana, stiam asta de la inceput dar tot i-am traso o data, fa sport invata sa gatesti, ia note bune, invata sa faci orice.
Nu ai cum sa scapi de ea,pana nu te duci la ea cu sufletul deschis,si ai zici ca nu o poti uita si ca ati este foarte draga, dupa bagi si tu ceva de genu(renunt la orice pentru tine, esti aerul meu, pentru mine, esti ca luna cand apare seara pe cer.etc...)si vezi ce reactie are. Dupa daca nu merge, nu o mai baga an seama, ignoro total chiar de nu poti, dar macar asa de fatada fata de ea sa vezi daca are vreo reactie.
Prima data fiti macar pieteni. Apoi spune-i glume, fa-o sa fiti cei mai buni prieteni apoi spune-i toate secretele tale. Fao sa fie indragostita de tine. Si apoi spune-i ca o placi. Daca spune ca nu vrea sau se supara inseamna ca place pe altcineva.
Hai sa-ti spun de ce s-a suparat sa intelegi si tu o fata. Ea pana acum tea vazut doar ca un prieten adica erai in frendzone, si cand iai spus asta mai mult ai socato de aia a reactionat asa, tu de cand ai cunoscut-o trebuia sa fii sincer cu ea. ceva gen: ( buna ce faci sunt pavel imi place mult de tine si vreau sa iesim la o cafea sa ne cunoastem mai bine) si acum alltfel erau treburile. Acum ea e foarte confuza in legatura cu tine. Stii ce poti face? Laso o perioada in pace no mai baga deloc in seama, cateva luni, intelege ca trebuie sa iesi din frendzone adica din zona de prietenie a ei, si sa te vada ca pe baiatul cu care vrea o relatie. Deci laso no mai necajii cateva luni de zile, in timpul asta incearca sa abordezi alte fete cat de multe poti nu conteaza rezultatul importat e ca tu iti vei creste stima de sine si ea o sa te vada altfel ca pe un baiat bun de o relatie, daca nu faci asta, ea tot la fel o sa te vada. E o chestie de fete, si tine minte toata viata asta ( noi baietii gandim logic, fete sunt emotionale ele se folosesc de emotii, iar de logica ) de aia multi nu le inteleg si o dau in bara cu ele si comportamentul lor tise pare ciudat si fara sens. STUDIAZA SEDUCTIA, pentru detalii da-mi un mesaj pe privat sa te pun in legatura cu cineva, iti va schimba viata si e free.