| cooper23 a întrebat:

Am si eu o problema.
De ceva timp imi place de o fata si nu stiu daca ea ma place. Acum un an si ceva am intrebat-o daca ma place si a zis ca nu-mi poate spune fiind ca ii este rusine.
Nu-mi este asa de teama de un refuz, dar vreau sa aflu daca ma place. Eu o iubesc nebuneste de vreo 2 ani.
Vreau ies cu ea, doar noi doi, dar problema e ca nu stiu ce sa-i zic ca sa vrea sa iese. Sa-i cumpar ceva? Un ursulet de plus sau cv de genul?
------------
Cum a fost primul vostru sarut, cu prima persoana iubita?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Este complet inutila si fara rost toata aceasta ezitare de-a ta pe care o manifesti in relatia cu fata respectiva. Nu vei rezolva absolut nimic daca vei continua sa eviti o abordare directa a problemei, pe care o poti rexolva doar printr-o discutie concreta face2face, la obiect, fara ocolisuri si cu raspunsuri exacte care sa nu permita interpretari. Trebuie doar putin curaj si....fie ce-o fi. big grin

2 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Al meu a fost de la persona iubita pe jumatate de gura ceva care ma ridicat la cer.
Nevinovat, sensibil, si dulce.

| Insadic a răspuns:

Incearca sa ii observi toate gesturile cand esti prin preajma ei ( zambetul, privirea, etc) Un ursulet este potrivit oricand, dar eu personal as prefera sa primesc ceva ce imi place. Daca stii ce ii place cu adevarat ai putea sa ii cumperi acel lucru. Si nu ezita sa te dai la ea intr-un mod subtil. Fata asteapta s-o intrebi daca vrea sa fie cu tine. Fa asta cat inca este disponibila.