In primul rand, da-mi voie sa-l apreciez pentru un lucru: sinceritatea lui si faptul ca tine mult la tine astfel incat nu e posesiv si iti da libertate.
E totusi ciudata situatia voastra: omul vrea sa te salveze iar tu vrei sa te afunzi in prapastie.
El iti ofera libertatea de a alege, de a gandi, de a simti iar tu esti dispusa sa renunti la aceste lucruri importante pentru a fi impreuna cu el.
Inteleg ca poate il iubesti. Poate si el te iubeste.
DAR ASTA NU E O SCUZA PENTRU FAPTUL CA TU ESTI DISPUNA SA FACI COMPROMISURI ENORME FARA CA EL SA TI LE CEARA.
Cred ca baiatul are capul pe umeri.
Uite...iti spun din experienta ca o relatie la distanta nu va dura daca nu aveti un obiectiv, un scop comun. Vreau sa spun... voi nu ati stat decat o luna si ceva impreuna. El e din alta tara. Tu esti de aici. Sa presupunem ca veti fi amandoi de acord cu relatia la distanta. Ce veti face pe urma? Va veti intalni de maxim o data pe luna? Asa veti trai toata viata? Acest tip de relatie la distanta nu va merge pentru ca "distanta" dintre voi este permanenta.
Uite un gen de relatie la distanta pe care a avut-o o prietena de-a mea si care a durat:
Erau impreuna de 1 an. El a plecat la facultate in alta tara, ea a ramas aici. Dar ei planuiau ca dupa cei 3 ani de facultate ai lui, sa se intoarca in tara s profeseze. Si asa a fost. S-a intors in tara si a reusit sa faca relatia sa dureze.
DAR...ei au avut un trecut in spate de 1 an, si aveau o destinatie: peste 3 ani vor fi din nou impreuna, in Romania.
Voi doi nu aveti un trecut si nici nu stiti daca veti putea sta amandoi in acelasi loc mai mult de 1 an.
La ei "distanta" se termina peste 3 ani. La voi cand se va termina?
Nu e bine sa-ti pui viata pe pauza pentru un om pe care l-ai cooscut doar in cateva luni.Te inteleg, poate e un om minunat. Si eu il consider asa. Dar care este viitorul relatiei voastre? Unde vezi tu relatia peste 1 an, 2 ani?
Pentru o relatie la distanta merita sa lupti numai cand sti sigur ca "distanta" nu va mai exista.
Voi nu stiti asta.
Tu ai un job in Romania, el in alta tara...cine stie unde.
Dupa mine, tipul a luat cea mai buna decizie: sa ramaneti prieteni si cand se intoarce sa vedeti daca mai puteti continua relatia. E un om foarte cu capul pe umeri. El face ceva ce tu nu faci. El nu concepe sa-si puna viata pe pauza pentru ca a petrecut 6 saptamani alaturi de o straina. Ai scris acolo. "destul de incert". Probabil te refereai la faptul ca nu voiai sa se intalneasca cu alte fete. Iti dai seama ce inseamna asta? Sa nu iasa la intalniri cu alte fete si sa-si rateze sansa sa cunoasca o fata cu care poate avea o relatie de lunga durata pentru ca timp de 6 saptamani a fost cu tine, o fata din alta tara, care nu stie daca o va mai vedea vreodata, pe care nu o cunoaste bine, care nu stie unde se indreapta relatia.
El iti ofera libertatea dar tu preferi sa stai inchisa intr-o cusca. Iti ratezi sansa sa cunosti un baiat cu care poti avea o relatie linistita pentru un strain cu care ai stat 6 saptamani, pe care nu il cunosti bine si pe care nu sti cand il vei mai revedea sau daca veti putea sta impreuna mai mult de o luna.
El vrea sa ai o viata frumoasa dar tu vrei sa ti-o distrugi.
El incearca sa nu te constranga in nici un fel dar tu te costrangi singura.
UITE PAREREA MEA:
Cand el e in cealalta tara ramaneti doar prieteni, cum a spus el. Asta inseamna ca si tu si el va puteti intalni cu alti baieti/fete. Da-ti voie sa cunosti si alti baieti, flirteaza cu ei, iesi cu ei la intalniri si atunci cand vine in tara stabiliti voi ce faceti. Poate pana atunci sentimentele tale pentru el nu s-au schimbat, sau poate ai cunoscut pe altcineva mai bun. Poate sentimentele lui nu s-au schimbat sau poate a cunoscut si el pe altcineva.
As putea sa stiu si eu din ce tara este respectivul?
MULT SUCCES! :* :*
Raspunsul tau a fost ca un dus rece. Si ti-o zic sincer. Ai foarte multa dreptate. Incep sa inteleg si eu, din pacate, ca ma chinui si ma limitez singura. Oricum, in privinta asta, am sa las timpul sa decida si apoi sa imi dau seama daca e doar o pasiune de moment sau chiar e iubire adevarata. Incerta este si relatia pe care am putea-o avea pe viitor, dat fiind faptul ca e din Pakistan. Pe principiul: "O-m trai si o-m vedea!". Oricum, iti multumesc frumos pentru ca ti-ai luat din timp si mi-ai raspuns!
Cu mare placere! Ma bucur mult ca te-am ajutat. Iti urez mult succes si sper ca vei gasi cee ce cauti. Pana atunci, cauta in continuare!
Te pup :*