Buna,nu se poate dragoste cu forta,daca ea nu simte ce simti tu, mai bine las-o, uit-o.Mai sunt fete, cu timpul o vei uita.Nu are rost sa te amagesti. Oricum e decizia ta,fa cum vrei, dar daca spune ca nu crede ca o sa te iubeasca vrreodata, mai bine incearca sa o uiti si gandeste-te ca poate meriti o fata care sa iti impartaseasca sentimentele!
Bună.
Dacă a spus că nu mai simte nimic pentru tine, de ce să încerci să o recucereşti? Ai vrea să fii din nou cu ea, ştiind totuşi că nu simte nimic pentru tine? Nu prea cred!
Baftă!
Buna. Cred ca cel mai bine este sa uiti de aceasta fata. Daca a spus ca nu te mai iubeste inseamna ca, chiar daca va impacati relatia nu va fi una de durata. Sfatul meu este sa nu incerci sa o "recuceresti" pentru ca iti vei face mult rau si de fapt, pentru ce? Cauta o fata care sa te iubeasca asa cum esti si asigura.te ca sentimentele dintre voi raman vii. Nu poti obliga pe nimeni sa te iubeasca si decat sa suferi mai bine o iei de la capat deoarece viata merge inainte. Multa bafta :*
Cel mai bine ar fi sa o uiti si sa nu iti mai pese de ea, stiu ca e greu crede-ma trec prin o situatie similara... mi-e greu sufar dupa ea dar s-a terminat nu o mai vreau inapoi..., daca a facut asta inseamna ca nu te merita si nu incerca sa o recuceresti o sa suferi degeaba, va impacati si dupa un timp se intampla iar si iar pana cand o sa ajungi la alte chesti. deci sfatul meu oricat de greu ti-ar fi uita de ea
Din punctul meu de vedere. ureaza`i "sa fie fericita" !
Nu te merita, arata`i ce a pierdut, sa faci in asa fel incat sa ii para rau ca nu a stiut sa pastreze ce a avut.
O spun cu parere de rau, insa fetele din ziua de azi cum vad ceva mai "bun" cum brusc isi schimba sentimentele
Ok, intrebarea devine alta, acum. Daca, de exemplu, dupa 2 saptamani spune ca a gresit si ca vrea sa fim din nou impreuna. Cum procedez?
HappynewCenusa întreabă: