| mrs35926 a întrebat:

am si eu o "problema" este vorba de o fata, imi place mult de ea, prima data nu aveam curaj sa ii zic nimic, apoi din ce in ce am ajuns sa vb foarte mult cu ea prin mesaje si etc., o luam in vrate in fiecare zi, tinem foarte mult la ea, stia cat de mult tin la ea. itr-o zi am hotarat sa ii zic tot ce am pe suflet, dar ea mi-a zis ca ma vede doar ca pe un prieten. de atunci am vorbit din ce in ce mai rar cu ea pana nu am mai schimbat nici-o vorba, facand asta incercand sa o uit, dar inzadar. ma simt ingrozitor. ce pot sa fac?

4 răspunsuri:
| AndreiRadu00 a răspuns:

Stiu prin ce treci

| neutrino a răspuns:

Nu mai poti face nimic.

| Tiberiuss a răspuns:

Oh, doamne. De ce a trebuit sa-ti vad intrebarea ca sunt in aceeasi situatie dar inca nu i-am spus ce am pe suflet, merci mult =)... Incearca sa-ti gasesti pe cineva sa poti sa uiti de ea sau sa o convingi ca tu nu poti traii fara ea, poate asa isi schimba parerea, succes!

greece12
| greece12 a răspuns:

Ce sa faci?
Doua lucruri.
Sa inveti sa pierzi si s-o inlocuiesti.
Sa accepti refuzul ei, sa nu te incapatanezi s-o vrei din moment ce ea NU te vrea, pentru ca iti faci rau singur.
Si sa gasesti o alta in locul ei, s-o lasi chiar sa te gaseasca aceasta "alta" pe tine, sa nu cauti neaparat.
Te vei vindeca.