BUna,el daca te-ar iubi cu adevarat ceea ce nu cred ca e cazul din pacate,daca te iubea,nu baga lumea in seama si ce spune unul si altul ca multi o spun din invidie sau din rautate ca gura lumii nu o poti opri,si despre mine si prietenul meu se spunea una alta si totusi nu ne-a interesat, pe mine personal nu m-a interesat niciodata ce spune lumea, atat timp cat am iubit si am fost iubita de pers.respectiva,lumea zice vrute si nevrute,el daca te-ar iubi,ar fi ramas alaturi de tine si gata.Dar tu trebuie sa treci peste si sa incerci sa il uiti,in cazul in care te iubeste si isi da seama ca a gresit,atunci te va cauta el cu siguranta, pana atunci vezi-ti de relatia care o ai acum, poate acest tip te apreciaza mai mult.
Te gandesti des ca fostul a fost un baiat din trecut si acum ai pe altul langa tine care te iubeste.
Daca tu inca mai simti cv pentru el fa loc si petru asta cu care esti si cu timpul o sa'l uiti, degeaba u il iubesti daca el s-a despartiti de tine pentru barfele pe care le mananca unii
Dar mi-a recunoscut ca ma iubeste,si poate sa se impace cu mine oricand vrea.dar ii e urat de ceilalti, poate cel, de lnga mine merita mai mt
KatiMe27 întreabă: