anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema...M-am indragostit de o colega de clasa. Acum 1 luna am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna si i-am zis ca imi place de ea si mi-a spus ca nu e genul de fata, ca suntem prieteni buni si ca nu vrea sa strice prietenia si ca e mai ciudata cand vine vorba de relatii. Dar de atunci eu ma gandesc numai la ea si vreau sa imi incerc norocul iar la ziua unui bun prieten.
Planul meu e sa merg direct la ea si sa o sarut, iar apoi in functie de cum reactioneaza sa stam de vorba sau nu stiu.
Va rog dati-mi si voi ceva idei sau metode sau ceva sfaturi fiindca habar nu am ce sa fac si trebuie sa ma hotarasc in 2 zile.

Dau funda pentru cel mai bun raspuns! Multumesc

Răspuns Câştigător
| hotshotb a răspuns:

Offf.Ai putea sa o saruti si sa vezi ce zice happydar nu cred ca va fi pozitiv...din cate stiu cand o fata iti zice asa ori vrea sa o convingi ori nu vrea ca intre voi sa fie mai mult decat o amicitie.Ai putea sa o saruti pentru ca daca vroia doar o amicitie si stie ca o placi o sa fie din ce in ce mai distanta pana cand nu o sa mai vb iar daca te place o sa accepte happyBafta!

| Blo0dy a răspuns (pentru hotshotb):

Stiu asta... eu m-am gandit din toate perspectivele sa zic asa, insa vreau sa cred in scenariul pozitiv si sa fac totul cat mai bine sa se ajunga la el. De aceea vreau mai multe pareri pentru imi creea una proprie pe care sa o pun in aplicare. Multumesc pentru raspunsul tau.

5 răspunsuri:
| SMarius a răspuns:

Incerca sa nu o faci in vazul tuturor...e cam nasol sa-ti iei o palma asa, pe ringul de dans cu toti acolo.Bafta!

| Blo0dy a răspuns (pentru SMarius):

Am sa o fac numai cand raman eu cu ea. Nu e asta problema am sa creez eu acel moment. big grin

| Blo0dy a răspuns (pentru SMarius):

Am sa o fac intr-un moment in care sunt numai eu cu ea stai linistit big grin

| OviTM a răspuns:

O sa te respinga mai mult ca sigur daca nu sti sigur ca te place nu incerca dar poti ajunge acol daca simti ceva pentru ea lasate condus de sentimentu ala nu mai gandi cand vei fi cu ea starea aia de la sentiment o sa faca toata treabawinking