In aceeasi situatie am fost si eu
Doar ca eu sunt fata
Imi place de el de cateva luni bune si l-am intrebat acum ceva timp daca vrea sa fie cu mine si a zis nu
Since rmi se pare ca deja am facut multe pentru el.Eram la fel ca tine.Nu mai avea deloc pofta de viata era trista mereu etc.
Problema e ca el a fost si cu o prietena de-a mea si ma simteam foarte cand ii vedeam ca se pupa de fata cu mine.
Poti incerca sa stai mai mult in preajma ei.Lasa timpu' sa treaca si sa le spui astfel celorlalti ca nu o mai placi. Poarta-te cu ea ca si cu o prietena(stiu-e greu)oarecare si incearca sa te joci adv sau prov sau ceva de acest gen si intreab-o ce nu ii place la tine.Sau sa descrie iubitul ei ''perfect''.
Alte sfaturi nu am sa iti dau...Succes!
Cristina
Ma prefata ca nu te intereseaza si poate ea va veni la tine mrg... succes bafta
Un vin pe seara alea alea ce fac baietii cand sufera prietene? daca esti si fumator mai bine.
Buna! Stiu ce trebuie sa faci,trebuie sa:citesti,inveti,scrii, iiesi afara cu prieteni, foarte multe activitati ca sa uiti.BAFTA
Daca ea chiar nu te place ai putea incerca sa uiti, daca nu poti mai incearca sa fi cu ea, oricum "Speranţa moare ultima.".
Trebuie sa afli ce anume nu-i place ei la tine, si sa incerci sa te schimbi.Altfel,nu ai nici o sansa. Daca ei nu-i place de fizicul sau fizionomia ta.nu ai ce face.
Stiu ca ti se pare greu sa o uiti dar o sa reusesti! noi nu te putem ajuta doar tu trebuie sa iti ocupi timpul cu altceva asculta muzica iesi in oras cu mai multi prieteni care sa iti atraga atentia! Succes :*
beausingurlamasamea întreabă: