| andreeateiubeste1992 a întrebat:

am si eu o problema m-am indragostit de un baiat mai exact acum 2 ani si am avut o relatie timp de un an si 5 luni, acum spune ca ma uraste, si ca nu ma suporta nu i-am facut absolut nimic, am 14 ani si totusi ne-am pupat ceea ce nu prea e bine...nu stiu ce sa fac ca sa se intoarca la mine, vreauniste raspunsuri sincere, imi e foarte dor de el! ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Roxana2312 a răspuns:

Te cred ca iti este foarte dor de el dar el nu te mai vrea te uraste nu te suporta si alceva in afara sa il uiti nu ai ce sa faci pentru ca el nu mai simte nimic si u nu poti sa schimbi cu nimic chestia asta pentru ca mai tare il enervezi si o sa te urasca si mai mult dar asta este viata merge inainte nu se opreste aici[scuze de rautate dar miai zis sa fiu sincera] sper sa iti fie de folos fundita?!?puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| raspunz a răspuns:

Ești micuță, ai să cunoști și alți băieți. Este mai greu acum pentru că e probabil prima relație serioasă din viața ta. Dar dacă el nu te mai place e bine să vă despărțiți, dragoste cu forța nu se poate. O să-ți fie greu o perioadă dar o să te obișnuiești și o să treci peste.

| andra000 a răspuns:

Inteleg ca iti e dor de el, dar daca el nu te mai vrea si iti spune chiar ca te uraste si nu te mai suporta, tu nu iti dai seama ca o spune doar doar o scapa de tine? lasa-l! nu te umili tinandu-te dupa el.el poate deja place pe altcineva de ti-a spus toate astea asa direct. vrei sa rada mai incolo de tine cum te rugai de el...etc.nu te injosi pentru nimic.fii curajoasa! infrunta situatia si trateaza-l cu indiferenta tu.du-te in fata oglinzii, aranjeazate cum iti place, si ai sa vezi ca un alt baiat te va placea mai mult!

| mickelle a răspuns:

Pai cred ca el place alta fata si vrea sa scape de tine sa-u pur si simplu il iriti si nu vrea sa mai fie cu tine. sfatul meu lasa-l pe el sa aleaga ce vrea! succes. FUNDA?

| anonimusB a răspuns:

Am si eu o intrebare, pentru tine: Dragoste ai facut cu el? s-ar putea sa fie acesta principalul motiv, ori si-a gasit pe alta ori vrea sa incerce ceva nou...