| Numecont1 a întrebat:

Am si eu o problema mai delicata si sper ca ma puteti ajuta!
Acum cateva luni am cunoscut o fata intr-un club printr-un prieten comun, iar acum vreo saptamana am inceput sa vorbesc din nou cu ea. Ne-am vazut iar prin acel prieten cam o jumatate de ora apoi am iesit la o cafea unde am stat 5 ore ( nici nu stiu cand a trecut timpul ), nu a fost o intalnire gen : " Sa trag de ea sa vorbeasca, etc ", stiti voi ce zic, si fata mi-a zis niste chestii pe care nu ma asteptam sa le aud la prima intalnire. Mi-a spus ca trece printr-o perioada mai dificila, dar i-am spus ca impreuna vom trece peste. Dupa cateva zile, s-a schimbat total, era foarte rece, etc si am intrebat-o ce se intampla si mi-a spus ceva in felul urmator : " De ceva vreme am devenit asa, cand trec printr-o perioada de genul si mi-a zis ca nu se simte pregatita sa isi imparta timpul cu cineva momentan, ca nu vrea sa ma lase sa ajung sa tin la ea si apoi sa termine ea totul ".
Am decis sa ramanem prieteni in perioada asta si cand se va incheia vom decide ce e de facut, daca mai exista "ceva" pentru noi 2.
In momentul de fata ne intelegem foarte bine, vorbim, etc...
Ce parere aveti? Merita sa mai stau asa cu ea, in speranta ca poate mai e ceva pentru noi 2, incat imi place foarte mult tipa, e inteligenta, frumoasa...

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai intrat in zona de prietenie, inapoi la masturbare cu tine!

Te tine a cincea roata in speranta ca apare ceva mai bun, ori faci o mutare decisiva, ori te cari. Cu cat trece timpul, cu atat sansele iti scad mai mult.

| P3TR3 a răspuns:

Salut.
Nu stiu sigur daca e 100% la fel ca a mea situatia ta,dar si eu am o faza la fel, doar ca la mine, cea mai buna prietena este impreuna cu cel mai bun prieten.
Asa ca iti spun sincer, incearca sa nu fi tu cel mai bun prieten al ei pentru ca dupa se va simtii rau daca ar fi sa aveti o relatie. Ajut-o cu ce poti, o intelegi, vorbesti cu ea.dar sa nu intreci situatia happy