| PunctsiVitgula a întrebat:

Am si eu o problema... O fata.
Joi cand a fost sc altfel fata asta vn la mine al sc (nu e cu mine in clasa si nici in sc) ca e prietenacu o colega de a mea in fine... Si ne am imprietenit dintr o intmplare haioasa. Da nu stau acum sa o zic. Vb pe fb, suntem prieteni f. buni si acum din intamplarea aia eu o plac. Si ieri am intrebare ce facii si ea mi a raspuns bine tu si eu i am rasp dupa vreo 2 ore ca faceam mancare cu mama rolling on the floor)))))) si cand m am intors i am zis ce am facut 2 ore dc nu puteam vb si a zis daca vr sa fiu soru' ei rolling on the floor)))) la care eu am zis nu ca eu trebuie sa o intrebare... O intrebare si zice da. Si asa tot am mkai vb cu ea unde facem nunta cine sunt nasii rolling on the floor))))) (PNM LA CATERINCA) Si eu nu stiu cum e ea si eu cred ca e c am fitoasa da nu stiu sa o intrebare? In fine m am indragostit de ea foarte mult si cred ca si ea de mine. Acm cateva zile am vb cu ea vreo 2-3 in care ne am cunoscut mai bine si nu stiu daca ma place si a ramas sa ma vad cu ea in fostul' meu cartier unde am stat, ca m am mutat acum vre o luna doua. Da i am si zis ca nu stiu daca pot sa vin. In fine vreau sa imi dati niste pareri. Ce o sa se intample gen cv ca nu stiu ce sa fac. Scuzati daca am facut greseli de ortografie nu mi am dat seama.
P.S. Avem amandoi in jur de 14 ani. Ea face in mai 14 si eu in noiembrie.

4 răspunsuri:
| MacheteX a răspuns:

Tot am inteles. Esti un maestru al limbii romane. Felicitari!

| Anna5forever a răspuns:

Credeam ca îi place de tine dar dacă are experiență în băieți s-ar putea sa profite de naivitatea și de dragostea depinde aici tine de cât de bine o cunoști dar dacă mergi ai grija la farmecele ieftine ale ei ăsta dacă e vreo tarfulitza

| Nici15 a răspuns:

Pai daca o placi cu adevarat te duci la intalnire te comporti frumos si elegant, o faci sa rada si dupa ce va acomodati sa o saruti doar nu te duci sa joci dame...bafta :*

| PunctsiVitgula explică (pentru Nici15):

Faza e ca eu cu cea mai buna prietena a ei din fostul meu cartier ne am certat si pnm azi mi a fost incomod sa merg adc am vn da nu am stat cu ea si cu aia pnm i am zis azi ca o sa ii zic maine ce si cum ca e fata aia cu ce m am certat eu la ea si doarme acolo...