| Ac2015 a întrebat:

Am si eu o problema! Prietenei mele ii e frica sa nu intre mama ei peste noi in timp ce facem dragoste...ea de obicei(mereu) striga cand are nevoie de ceva, dar ei ii este frica sa nu ai aiba timp sa se imbrace... ajutati-ma din tot sufletul...am mare nevoie de ajutor, altfel in curand voi innebuni... Funda pentru raspunsul cel mai genial! kiss

6 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Hey! ツ

★In primul rand de ce o mai faceti daca va este "teama" sa nu intre careva peste voi?
★Faceti si voi pe altundeva sau cand nu este "mama acasa".

★Eu unul zic ca iti faci griji degeaba, explica-i si prietenei tale ca nu are de ce sa se teama.
★Femeia striga inainte sa intre deci este ca si cum ar bate la usa. Ea stie deja ca faceti lucruri de genul cand sunteti in acea camera.
★"Cand are nevoie de ceva?" Frate... nu te supara dar asta e ca si cum ai spune ca "o faceti prin bucatarie".

★Asigura-te ca nu o sa aiba nevoie de nimic de prin acea camera. E absurd...De ce sa aiba nevoie? S-ar putea s-o faca din adins.

Bafta!✌

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

alt loc nu găsiți?

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Îi zici mamei tale să se ducă la cinematograf să vadă un film și într-o ora doua aveti timp sa va faceti de cap

| Devilgrim a răspuns:

Mergeti noaptea undeva cu cortul.

| MariaMary122333 a răspuns:

Buna! Pai duceti-va la tine acasa, poate acolo o sa puteti sa facetihappy
De ce crezi ca o striga intruna maica-sa? Pai nu vrea sa se intample nimic intre voi.

| EmiStr a răspuns:

Incuiati usa in timp ce o faceti. Va bate la usa daca va avea nevoie de ceva. happy