Palma trebuia sa i-o traga fostei tale prietene nu tie si,probabil,mai mult de una!
Cand ai de-a face cu genul asta de femei,metodele folosite trebuie sa fie radicale.
Stai de vorba cu prietenul tau si explica-i.
Este cuvantul tau impotriva cuvantului ei,si daca prietenul tau isi vinde tovarasul bazat pe intriga unei maimutse,nu ti-e prieten,gresit l-ai considerat asa.
Iar cu ea,cu fosta,fa ce vrei, numai rau ti-a facut! Ma abtin sa-ti scriu ce i-as face eu!
Urata incurcatura, oricum.
@Phutui nu cred ca tu esti al 2-lea Alexandru Macedon sa zici chestii ca astea, ca si cum ai antrena o echipa.Redacteaza mai rational raspunsurile nu ca si cum ti-as datora ceva.
Esti barbat au ba? apuca oleaca cu dintii de situatie si rezolva.ce naiba? nu esti facut din sticla! stai sa suporti de astea?!
fatalau
Sincer nu prea inghiteam palma si i dadeam una de sai piar ranjetu alia dar in fine sun oameni cu 2 fete azi sunt preteni cu tine maine te dau dracu desi un preten nu ti-ar da una doar pentru gajicasa discuta cu tine si intelegeai in fine dai dracu fratele meu po toti e plina lumea de oameni si sunt sigur ca mai ai preteni...tin minte asasi lumea dintodeuna
Intelep ar fi sa renuni la genul asta de anturaj si sa stai cad ai deparde de ei sau degenul asta de persoane cu doua fete. Daca te afecteaza in mod direct ar trebui sa reactionezi dar ai grja. Decizia e numai a ta!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: