Semanati a friends with benefits,dar nu sunteti asa ceva,sa stii.
Am senzatia ca fata,fiind legata sentimental de baiatul respectiv,intr-un mod ciudat te identifica cu el,aveti cel putin o trasatura comuna voi, ca sa ti se adreseze fara ezitare tie...
Esti intr-o situatie deloc de invidiat, mai ales ca te-ai lasat prins sentimental si cat fata e orbita de celalalt, nu va accepta mai mult.
Are o fire foarte contradictorie, cred ca se autosugestioneaza puternic in obsesia ei pentru celalalt...nu prea ai sanse, chiar daca discuti cu ea.
Dar discuta, totusi, poate va obosi sa alerge zadarnic dupa el si e bine sa stie ca langa tine are locul ei care o asteapta.
Deocamdata.
Fratica taci ca e bine.ramai prieten cu beneficii cu fata asta si iti gasesti o alta prietena care sa te iubeasca.ce noroc au unii!
Neavand alta varianta si avand insa nevoi in regim de urgenta, a apelat, pentru rezolvarea acestora, si la tine. Daca situatia nu se va schimba, istoria se va repeata.
Ce-mi plac mie grupuletele de adolescenti plini de hormoni care se combina de dimineata pana seara si apoi se despart si se recombina sub alta forma asa incat fiecare ajunge sa fie cu fiecare Bine, de regula exista si un prost al grupului (ca fiecare grup are prostu lui) care ramane pe dinafara.
Aici e mai rau ca in "A walk to remember"...incearca sa ii fi cat mai aproape si discuta cu ea. Fetele la iubire sunt oarbe si mnoh, incearca sa o faci sa-si dea seama ca tipul de care e indragostita nu e potrivit pentru ea. Remarca-te si fa-o sa uite de ala. Te pup