| prophetggjj a întrebat:

am si eu o problema si sper sa ma ajutati...acum ceva timp un prieten din gasca mea a fost impreuna cu o fata tot din gasca.acestia s.au despartit si la scurt timp am inceput eu o relatie cu respectiva. nu am stat prea mult impreuna. dupa cateva luni aceasta s.a pus iar cu respectivul baiat. acestia s.au despartit la vreo 4 luni dar ea inca il place si tine la el foarte mult.am discutat cu acest baiat si mi-a spus ca numai vrea sa fie cu ea. dupa ceva timp aceasta a vrut sa fac sex cu ea...si am acceptat nu stiu daca a fost o decizie buna sau nu.ea fiind virgina eu nu. nu am intrebat.o daca vrea sa avem o relatie pentru ca stiu ca inca tine la acel baiat..la scurt timp iar a vrut sa fac sex cu ea..am acceptat din nou...am inceput sa tin la ea...imi place chiar f mult dar nu stiu de ce a vrut sa faca sex cu mine care suntem doar prieteni...mi.e frica sa o intreb daca vrea sa avem o relatie...stiu sigur ca ma va refuza. cand suntem singuri e foarte calda cu mine. cand este si acel baiat prin preajma pe mine ma lasa deoparte iar cu restul se comporta normal..va rog sa imi dati un sfat pentru ca ma aflu intr.o situatie nasoala.

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Semanati a friends with benefits,dar nu sunteti asa ceva,sa stii.
Am senzatia ca fata,fiind legata sentimental de baiatul respectiv,intr-un mod ciudat te identifica cu el,aveti cel putin o trasatura comuna voi, ca sa ti se adreseze fara ezitare tie...
Esti intr-o situatie deloc de invidiat, mai ales ca te-ai lasat prins sentimental si cat fata e orbita de celalalt, nu va accepta mai mult.
Are o fire foarte contradictorie, cred ca se autosugestioneaza puternic in obsesia ei pentru celalalt...nu prea ai sanse, chiar daca discuti cu ea.
Dar discuta, totusi, poate va obosi sa alerge zadarnic dupa el si e bine sa stie ca langa tine are locul ei care o asteapta.
Deocamdata.

| shadow72 a răspuns:

Fratica taci ca e bine.ramai prieten cu beneficii cu fata asta si iti gasesti o alta prietena care sa te iubeasca.ce noroc au unii!

| neutrino a răspuns:

Neavand alta varianta si avand insa nevoi in regim de urgenta, a apelat, pentru rezolvarea acestora, si la tine. Daca situatia nu se va schimba, istoria se va repeata.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Ce-mi plac mie grupuletele de adolescenti plini de hormoni care se combina de dimineata pana seara si apoi se despart si se recombina sub alta forma asa incat fiecare ajunge sa fie cu fiecare laughing Bine, de regula exista si un prost al grupului (ca fiecare grup are prostu lui) care ramane pe dinafara.

| Elena_Cristina_1985 a răspuns:

Aici e mai rau ca in "A walk to remember"...incearca sa ii fi cat mai aproape si discuta cu ea. Fetele la iubire sunt oarbe si mnoh, incearca sa o faci sa-si dea seama ca tipul de care e indragostita nu e potrivit pentru ea. Remarca-te si fa-o sa uite de ala. Te pup