Ma nu toate-s dupa bani, evita astfel de cercuri de prieteni.problema e ca tu te-ai indragostit, iar prietena sta cu tine doar pentru ca e la moda.Cind esti indragostit cu adevarat nu ai dubi.Nu poti fugi dupa 2 iepuri odata.
Deci sa iti explic! E copila in primul rand are 14 ani! in al doilea rand ti-a zis ca ii place si de cel din scoala si de tine deci e in dubi.iar daca vei fi cu ea vei fi intotdeauna in dubi oare se vede cu ala oare vb ea fiind copila nu stie ce vrea.Fi si tu mai barbat ai 18 ani ia-ti o fata mai mare eu inteleg ca copilele astea de 14 is bune si arata bine insa au gandirea de copile! ia-ti o fata si tu de varsta ta care sa stie ce vrea de la viata cu copile cu care sa pierzi vremea si care nu stiu ce vor pentru ca te joci cu sentimentele tale! DIn tot ce ai zis ea e nehotarata poate ca sa pupat si cu ala din moment ce ii place si de el nu e nk sigur nu poti decat sa astepti sa vezi ce face ce hotaraste daca chiar te place si te vrea va fi cu tine daca nu inseamna ca nu are rost sa te zbati si sa te agiti pentru o fata care e nehotarata funda?
Cristinutza, mi-as lua eu o fata mai mare dar nu prea tine cu astea, ca-s dupa bani si dupa alte chestii...
Deci cv de genu a fost si la mine si eu am app 14 ani si pr meu 17.cand ai zis ca vrei sa ii sp cv etc asa era si la mine eram sigura ca imi va spune asta dar de teama parintilor i-am zis ca nu pot sa ies etc (dc te inereseaza lasa un mesaj privat si iti zic mai mt)uite ce te sfaturi iti dau ...inr-o zi vb fata in fata pe o banca si u te apropii din ce in ce mai mt de ea si o saruti pe buze nu o pupi dar mai intai o iei in brate sa vezi cum reactioneaza ca sarutu e prea direct...zii ca dc pe u nu te alege nici pe ala ca dc pe u tea refuzat atunci si pe ala trebuie sal refuze.zii ca ala cine stie cine e si isi va bate joc de ea pe cand stie ca u o iubesti
dc vrei imi mt sfaturi un mesaj privat succes
Nu mere sa iti las un mesaj cu id meu lasa-mi u cu id tau si te bag eu ok?