| georgeflorin123 a întrebat:

am si eu o problema sunt de 3 luni cu o fata si dupa cam 2 luni am inceput sa facem sex si de atunci facem cam zilnic iar in ultima perioada am probleme cu erectia adica scade se inmoaie penisul nu mai sta atat de ridicat tare si ferm. care este problema si ce as putea sa fac.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Intotdeauna excesele au dus la rezultate negative,cu alte cuvinte ce e prea mult strica.
Luati o pauza,iar tu hraneste-te corespunzator,eventual ia si un surplus de vitamine si odihneste-te!
Te-ai extenuat,nu ai cum sa te astepti sa functionezi la capacitate normala!
Mancare, odihna, abstinenta.
O saptamana si esti ca nou!
Iar pe urma, ia-o mai usor, cu regula si metodic!
Sanatate multa!
Si un 2014 formidabil!
happy

6 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Ce-i prea mult strica. Mai faceti si voi pauza din cand in cand.

| Danysan a răspuns:

Problemele de natura asta apar in momentu in care te Masturbezi exagerat sau pe cale Psihica. Poate ca esti prea stresat, sau o faci cu ea in graba, iti e teama sa nu te prinda cineva? Incearca sa lucrezi la Preludiu mai mult, sa o doresti cat mai tare.Ideea e sa te exciti extrem de mult inainte de a o Penetra. Poate sa recurga la o tinuta sexy, sa faceti anumite Fantezii sa practicati pozitii noi.Iti recomand o atmosfera calma si detasata, tu si cu ea. Poti sa iei si ceva pentru susutinerea erectiei dar eu stiu ca sunt si alimente care ajuta la o Erectie rapida chiar dupa ce ejaculezi. Unul dintre acestea e Telina.

| dream36 a răspuns:

E normal si nu e bine sa faci zilnic dar il faci protejat?

| Robi673547 a răspuns:

Pentru proteine ia spirulina daca esti sportiv... daca nu, nu ia ca poti face cancer.

| PaulaLV a răspuns:

Taie-l ca nu mai e bun laughing)

| gaganosa a răspuns:

Doamne nebunilor faceti