| mo_6509 a întrebat:

am si eu o problema trec direct la subiect iubesc o fata si ea ma iubeste dar sta la 150km de minecrying ea are 14 ani eu 17 ani am cunoscut-o intr-un joc stiu ca veti zice ca iubirile astea virtuale nu-s bune nu stiu ce bla bla eu o iubesc foarte mult din inima e prima persoana pentru care am aceste sentimente puternice si ea mi-a zis ca ma iubeste de nenumarate ori eu o cred...si am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine si a zis ca siar dori foarte mult, o cunosc de 1 an si jumatate chiar am avut o relatie asa in joc si de tip messenger treaba e ca eu i-am spus ca in vara asta pana incepe scoala ca ii fac o vizita de 2-3 zile treaba e ca nu stiu cum sa le spun parintilor sa ma lase cred ca as fi distrus daca nu o vad in vacanta asta macar so cunosc daca ne placem bine daca nu asta e incercarea moarte nare cum se spune va rog sa-mi spuneti cum sa le zic parintilor cand sa le zic sa le zic adevarul sau sa le zic altceva? plzzzzzzzz help my e foarte important pentru mine este o fata asta deosebita de care m-am indragostit rau numa la ea ma gandesc dau fundoiiiiii

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tot degeaba te iluzionezi ca nu vei ajunge la nimic cu ea.

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Mama tata stiti ca va iubesc, pot merge si eu cu niste prieteni intr-o excursie? sunt tovarasi de-ai mei. ne gandeam sa facem o excursie pe la munte ca e cald. de cateva zile prin tara. si apoi sa stam o zi la mare sa ne bronzam... ca mergem cu FOCA [nu stiu zii un prieten de-al tau] ca are el masina. zicea ca sa vada si el cum ii merge masina si sa ii 500km sa se duca cu ea la revizie. si ne gandeam sa mergem sa ne plimbam. pot? ca punem toti banii sa luam sa facem si gratar. love struck Ca vreau si eu vara asta sa mergem si noi sa ne distream ca e cald, frumos. daca intreaba ziceti ca mergeti si voi ca prietenii si ca nu isi ia nimeni prietenahee hee

sau mama s-a mutat FOCA [adica un prieten] nu stiu unde, si a spus daca ma pot duce sa il ajut sa renoveze, ca si-a luat un apartament si daca pot sa ma duc cu FOCA sa il ajut, si dormim acolo ca are terminat dormitorul si sa il ajutam la living ca cica nu sa hotarat cum sa faca alea, vrea sa ne dam cu parerea.

sau Mama pot sa ma duc la un concert? in aer liber. Cica e cu camping cum a fost "Best summer ala din pipera" care a tinut 3 zile. Sunt paznici, nu sunt scandalagii, ma duceam cu niste prieteni sa ne mai recreem si noi. E 200ron cort mare cu bilet cu toate alea, dar noi dam mai putin ca stam 2 in cort ca cica e mare rau. ne da saci de dormit, vrem sa facem gratar. Avem ce manca, si nu stiu ce e acolo de cica sunt restaurante, terase si din astea.

nu stiu nu-mi mai vine in cap.

| LookBehinD a răspuns:

Ai 17 ani amice, chiar ti-e rusine sa-i zici mamei ta si lu ta-to sa te lase sa te duci la prietena ta? ce trebuie sa stie ei?
Nu poti sa iei singur autobuzul pana la locatia respectiva?

Eu la 14 ani eram stapan pe viata mea ma duceam unde vruiam nu trebuia sa le spun parintilor si chiar daca le spuneam ei erau mereu de acord cu mine fiindca stiau ca nu fac cine stie ce ***-uri.

Daca ai 17 ani simte-te liberi sa le zici fiindca ei o sa inteleaga cum e dragostea si te vor lasa.

Spune-le ca prietena ta de 1 an de zile s-a mutat in alt oras cu familia si ca n-ai vazut-o de cateva luni si ca ti s-a facut tare dor de ea si ti-ai dorii sa o vezi vara asta stand la ea macar cateva zile. love struck

Bafta multa, si nu uita. Use condoms.

| hahaha a răspuns:

Distrus. vezi daca nu te vezi cu ea poate va ****ti virtual, dar sa va protejatiwinking

| Deiia a răspuns:

Ar trebui sa zici ca un prieten sa mutata acolo si mergi sa il vizitezi si stai la el 1 saptamana.

| mo_6509 explică:

Bah fara mistouri daca vreti sa ma ajutati daca nu aveti cu ce mai bine taceti si nu nu vreau sa-i propun sa facem sex chiar daca ar sta la mine in oras

| mo_6509 explică:

Sau ma bine le spun adevaru?

| SunnyDays74 a răspuns:

HEY!
zile ca are un prieten de al tau majoratu`si sa te duci la ea...batting eyelashes