E clar, fata a fost pe interes cu tine, cat si cu fostul, ea isi foloseste dotarile daruite. nu te mai complica ca dintr-o cimplicatie ajungi in alta. pana la gat. mai bine stai linistit cu asemenea specimene.
Mare problema ai! Diferenta de 1 an se simte! Citeste in horoscop!
Las-o balta!
asta este pe fata. si eu am patit din astea Daca o fata este mai mare ca un baiat, fata 99% il va folosi pe baiat Tipa are multa experienta de telenovelista si stie cum sa te joace pe degete se foloseste de sentimentele tale pentru ca tea vazut mai prost asa cum l-a vazut si pe fostul ei care s-a despartit de el si pun pariu ca si pe ala la folosit SAU sa folosit de tine ca sai atraga atentia aluia + ca daca ii este rusine cu tine e clar ca nu te iubeste... chiar vrei sa fi cu o persoana care nu te iubeste? E foaret urat ca intr-o relatie iubirea sa vina doar dintr-o parte si nu din ambele parti, foarte urat iti zic eu am trecut prin asta Decat sa iubesti specimene din astea cum ar spune NatureSelf mai bine stai potolit!
Mai bine o lasi in pace putin timp, si o sa vezi ca ea o sa vina la tine, iti spun din proprie experienta.
Daca e un fel de dragoste platonica(adica sentimentul nu e reciproc) ai face bine sa o iti cat mai repede, dar daca stii ca te iubeste incearca sa te prefaci ca nu-ti pasa...vei vedea ca tot ea se va intoarce la tine.
Sper ca ai inteles ce am spus, bafta!
Nuj daca a fost pe interes. poate da.doar ca ma doar faptul ca ne-am inatlnit de vreo cateva ori.si acum o zi mi-a zis ca regreta faptul ca nu m`a pupat mai mult la timpul potrivit.o iubesc foarte mult.nu stiu daca si ea pe mine.o sa incerc sa o uit dar foarte greu.Va multumesc, va spun cu lacrimi in ochi!
beausingurlamasamea întreabă: