| LittleRed a întrebat:

Am si eu o problemuta >:". Deci...Eram innebunita dupa un baiat,(sa il numim X) iar cu ceva timp in urma, m-am intalnit cu unul din fostii mei iubiti(sa il numim Y). Eu cred ca inca mai simte ceva pentru mine deoarece ma urmareste mereu si cand il prind si ma intorc spre el, fuge. Problema e ca nu-l pot uita pe X si simt ca incet, incet incepe sa imi placa si de Y. Am momente cand plang dupa X, dar imi amintesc de Y si ma simt mai bine. Vreau sa il uit pe X pentru ca m-am certat cu el, desi pe la sfarsitul scolii incepuse sa se uite la mine si sa mai vorbeasca din cand in cand cu mine. Dar totusi, simt ca nu mai pot fi cu el pentru ca pur si simplu m-a facut sa sufar prea mult. Adica pe bune, cum sa plangi dupa un baiat la varsta de 12 ani?!laughing Vreau sa imi da-ti orice sfat ca sa imi limpezesc gandurile. :*

Răspuns Câştigător
| andreyyya a răspuns:

Esti confuza. De exemplu multa lume spune ca nu poti iubi doi oameni in acelasi timp, alti spun ca se poate, eu personal cred ca se poate dar intotdeauna pe unul dintre ei il iubesti mai mult decat pe celalalt sau pe unul il iubesti si pe celalalt il simpatizezi. Ar trebui sa te gandesti la prioritati, adica cu care din ei te simti mai bine si care nu te face sa suferi. Totusi la varsta de 12 ani nu se poate vorbi inca de iubire deoarece este o varsta a copilariilor de orice fel, ar trebui sa te concentrezi pe scoala, distractii, prietenii fiindca numai o data in viata esti copil, iar cand varsta copilariei va trece vei avea destul timp pentru celelalte inclusiv baietii. Paste fericit si sa fi iubita! :*

2 răspunsuri:
| Nocturne0 a răspuns:

Nici tu nu stii ce vrei. Nu trebuie sa iei asta ca o rautate dar este varsta devina, ai 12 ani, acum incepe pubertatea si ai tot felul de crize adolescentine.
Eu sunt baiat si pe la 13-14 ani aveam si eu stari din astea de confuzie desi nu eram oficial cu o fata. Pregatestete sa mai am momente de depresie dar incearca sa eviti chestile exagerate.

Si legat de ceea ce ai zis tu, nu iti pot da un sfat gen punete cu x sau y, trebuie sa mai vb cu ei pe mess si sa vezi care flirteaza cu tine si de care esti mai atrasa.

| PiTiq a răspuns:

Din tot ce ai scris tu aici zici ca eram al ora de mate cand am citit x+y = y+x rezulta ca ar trebui sa mai mergi pe la scoala si sa lasi baietii pana pe la 14-15 ani