Ciclul nu le vina tuturor la aceeasi varsta.Important este sa-ti vina pana la varsta de 18 ani.
Buna.
oh my, tu povestesti pe la scoala ca ti'a venit ciclul?
Anyway, nu ai cum sa il grabesti. Asteapta si gata.
Succes.
Eu te sfatuiesc sa nu te gandesti sa-ti vina, pentru ca asa faceam si eu inainte ziceam : aolo, da nu imi mai vine si mie odata. NU te mai gandi pentru ca tu acum banuiesc ca esti o fata de vreo 10-12 care vra sa aiba. Repet, nu te mai gandi pentru ca o sa ai mult de tras. Dureri de burta, greata, in unele cazuri voma (mie cand mi-a venit am vomitat de 2 ori).
In fine nu la toate femeile li se intampla asa dar mai bine stai tu in banca ta. Are el timp destul sa vina!
Baga un castravete in c.u.r, asa vine mai repede, stiu ca suna a misto dar asta e adevarul.
Zii si tu ca ti-a venit si bucura-te in sinea ta ca inca nu ai astfel de probleme.
Am uitat sa specific cel mai bun raspus si cel care ma ajuta cel mai mult primeste fundita...
Salutare.
E o prostie sa grabesti "venirea" menstruatiei. Cel putin sa iti doresti asta. Dupa ce o sa-ti vina o sa te saturi de el, mai bine profita de puritate si organism fara dureri aproape imposibil de suportat din cauza ciclului. Nu te mai gandi la el, o sa-ti vina stai linistita. Poate nu esti destul de dezvoltata fizic.
Take care! Sanatate!
Crede-ma! Nu vrei sa iti vina! Incearca sa te bucuri acum cat inca nu e. Cand o sa iti vina, o sa inceapa stresul. Trebuie sa ai grija sa nu te patezi, sa iti alegi absorbante portrivite, sa iti planifici iesirile la piscina(de exemplu) in functie de el si tot asa. Nu e o varsta anume la care vine(mie mi-a venit in clasa a Va). Stai linistita! Pana la urma o sa vina! Daca nu iti vine pana la 16-17 ani, atunci ar trebui sa te duci la doctor, dar momentan nu ai de ce sa iti faci griji.
Serios? profita cat inca nu ai. sa stii ca nu e asa de funny cat crezi.o sa iti vina si tie. dupa un timp o sa-ti spui" ce idioata eram cand imi doream sa imi vina". ai o gramada de avantaje cat nu ai: poti merge la mare/piscina cat vrei fara sa te gandesti ca trebuie sa-ti vina. te simti confortabil fara pampersul ala. si nu trebuie sa iti fie frica ca te patezi. :*
Anonima17191 întreabă: