anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..am si euo mica problemuta trec in clasa a7-a si toate colegele mele au ciclul...eu nu am cum as putea sa-l fac sa vina mai repede? Ș(stiu suna funnyrolling on the floor) dar nu glumes mentionez ca de vreun an imi curge din vagin un lichid alb-galbui iar de vreo luna se intareste mai bine zis chigulete are vreo legatura cu ciclul?

11 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Ciclul nu le vina tuturor la aceeasi varsta.Important este sa-ti vina pana la varsta de 18 ani.

| darrio2007 a răspuns:

Lasa ca vine el.Ce ai sa-ti doresti tu sa fii ca acum. Fara.

| Ballet a răspuns:

Buna.
oh my, tu povestesti pe la scoala ca ti'a venit ciclul?hee hee
Anyway, nu ai cum sa il grabesti. Asteapta si gata.
Succes.

| Frumushica20001 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu te gandesti sa-ti vina, pentru ca asa faceam si eu inainte ziceam : aolo, da nu imi mai vine si mie odata. NU te mai gandi pentru ca tu acum banuiesc ca esti o fata de vreo 10-12 care vra sa aiba. Repet, nu te mai gandi pentru ca o sa ai mult de tras. Dureri de burta, greata, in unele cazuri voma (mie cand mi-a venit am vomitat de 2 ori).
In fine nu la toate femeile li se intampla asa dar mai bine stai tu in banca ta. Are el timp destul sa vina!

| Frumushica20001 a răspuns:

Scuzati greselile gramaticale dar am fost grabitawinking

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Baga un castravete in c.u.r, asa vine mai repede, stiu ca suna a misto dar asta e adevarul.

| GeosBIOS a răspuns:

Zii si tu ca ti-a venit si bucura-te in sinea ta ca inca nu ai astfel de probleme.

| AndreeaDAADA a răspuns:

Am uitat sa specific cel mai bun raspus si cel care ma ajuta cel mai mult primeste fundita...winking

| h3r a răspuns:

Salutare.
E o prostie sa grabesti "venirea" menstruatiei. Cel putin sa iti doresti asta. Dupa ce o sa-ti vina o sa te saturi de el, mai bine profita de puritate si organism fara dureri aproape imposibil de suportat din cauza ciclului. Nu te mai gandi la el, o sa-ti vina stai linistita. Poate nu esti destul de dezvoltata fizic.

Take care! Sanatate!

| 93Anna93 a răspuns:

Crede-ma! Nu vrei sa iti vina! Incearca sa te bucuri acum cat inca nu e. Cand o sa iti vina, o sa inceapa stresul. Trebuie sa ai grija sa nu te patezi, sa iti alegi absorbante portrivite, sa iti planifici iesirile la piscina(de exemplu) in functie de el si tot asa. Nu e o varsta anume la care vine(mie mi-a venit in clasa a Va). Stai linistita! Pana la urma o sa vina! Daca nu iti vine pana la 16-17 ani, atunci ar trebui sa te duci la doctor, dar momentan nu ai de ce sa iti faci griji.

| laura14 a răspuns:

Serios? profita cat inca nu ai. sa stii ca nu e asa de funny cat crezi.o sa iti vina si tie. dupa un timp o sa-ti spui" ce idioata eram cand imi doream sa imi vina". ai o gramada de avantaje cat nu ai: poti merge la mare/piscina cat vrei fara sa te gandesti ca trebuie sa-ti vina. te simti confortabil fara pampersul ala. si nu trebuie sa iti fie frica ca te patezi. :*